Klub putnika je dosad izdao tri knjige: Neutabanim stazama (2010), Bantustan (2015) i Divlji gradovi (2019). Izdavačka delatnost, kao i sve naše aktivnosti, finansira se prihodima od ovog sajta i privatnim donacijama posetilaca sajta. Klub putnika je neprofitan; prihod od prodaje knjiga reinvestira se u delatnosti udruženja ili donira u dobrotvorne svrhe.

Divlji gradovi

Divlji gradovi imaju 234 stranice, sedam autora, jedanaest priča i isto toliko mapa. Divlji gradovi vode vas od narkofantastike do emigrantskih borbi za opstanak, od kontemplativnih tišina do ratnih eksplozija, od ledenih vrhova Aljaske, preko razrušenih kvartova Bliskog istoka, do novorođenih azijskih megalopolisa. Knjigu možete poručiti preko ove stranice: Divlji gradovi.

Divlji gradovi na sajtu Goodreads.

divlji gradovi 3

Bantustan

Bantustan je putnički zapis od Balkana do juga Afrike. Bantustan čine priče i crteži, intervjui i mape, pesme i dokumenti. Bantustan je istovremeno udžbenik za samostalna putovanja, intimna ispovest, ilustrovani atlas, zbirka čudnih sudbina, popis malih tajni i sramota. Bantustan je putopis, roman, atlas i enciklopedija. Nakon što je rasprodato treće izdanje, knjige više nema u prodaji. Elektronsko izdanje je u javnom domenu i možete ga skinuti besplatno: Bantustan.

Podržite rad Kluba putnika redovnom skromnom donacijom na sajtu Patreon:
https://www.patreon.com/thetravelclub

Bantustan na sajtu Goodreads.

bantustan knjiga

Neutabanim stazama

Neutabanim stazama je prva knjiga Kluba putnika. Sadrži putopise 17 autora. U pitanju su priče sa samostalnih, jeftinih putovanja, uz mnoštvo bizarnih anegdota, zgoda i dovijanja. Knjiga je objavljena u januaru 2010. godine i rasprodata. Više je nema u prodaji. Elektronsko izdanje knjige je u javnom domenu i možete ga skinuti besplatno: Neutabanim stazama.

Podržite rad Kluba putnika redovnom skromnom donacijom na sajtu Patreon:
https://www.patreon.com/thetravelclub

Neutabanim stazama na sajtu Goodreads.

staze