Dokumenta

Državljanima Srbije nije potrebna viza. Pasoš mora važiti minimum šest meseci od trenutka napuštanja Fidžija. Potrebno je predočiti dokaz o posedovanju novčanih sredstava i povratnu kartu.

Hrvatskim državljanima viza je potrebna.

Za vizu je potrebno dostaviti:

-Pravilno i potpuno ispunjen službeni obrazac za vizu [podnositelj zahtjeva mora jasno navesti razlog za posjetu i trajanje]
-Dvije [2] skorije fotografije u boji veličine za putovnicu [jedna (1) slika mora biti ovjerena]
-Original ili ovjerena preslika važeće putovnice na stranici sa bio-podacima
-Pismo pristanak supružnika [ako je putnica udata i putuje sama]
-Pristanak roditelja [za ispod 18 godina] ako putuje sam
-Dozvola za odmor [ako je zaposlen]
-Dokaz sredstava npr. izvod iz banke za posljednja 3 mjeseca
-Potvrda unaprijed rezerviranog hotelskog smještaja
-Kopija putovanja itinerar / karta
-Sponzorsko pismo [ako Fidži državljanin ili lokalna tvrtka / organizacija sponzorira posjet]
-Dokaz o odobrenoj vizi i karta za dalje [ako podnositelj zahtjeva putuje u treću državu nakon Fidžija]

Državljanima BiH viza je potrebna.

Crnogorskim državljanima viza nije potrebna. Dovoljna je putna isprava koja važi još 6 mjeseci.

Trošak

-

Preduvjet je uplata nepovratne naknade za izdavanje vize - 96 FJD za jedan ulaz ili 190 FJD za više

-

-

Trajanje

4 meseca

4 mjeseca.

Viza važi 3 mjeseca od dana izdavanja kod viza za jedan ulazak i 12 mjeseci kod viza za više ulazaka.

-

4 mjeseca

Adresa

-

Visoko povjerenstvo Republike Fidži Otoci u Londonu

Tel: ++44 207 584 3661
Fax: ++44 207 584 2834
Email: mail@fijihighcommission.org.uk

EMBASSY OF FIJI
92-94, square Plasky
1030 Brussels
Belgium

Tel: +32 (0)2-7369050
www.fijiembassy.be

-

Produženje

Da

Do 6 mjeseci

-

-

Napomena

-

Obrada traje 3 do 14 radnih dana.

-

Državljani Crne Gore mogu putovati bez vize na osnovu važeće putne isprave.

Pogledajte istoriju popravki

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 21. 6. 2015
Dokumenta: Državljanima Srbije nije potrebna viza. Pasoš mora važiti minimum tri meseca od trenutka napuštanja Fidžija. Potrebno je predočiti dokaz o posedovanju novčanih sredstava i povratnu kartu.
Datum unosa: 20. 8. 2014
Trajanje: -

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 21. 6. 2015
Napomena: Obrada traje tri do deset radnih dana.
Datum unosa: 21. 6. 2015
Dokumenta: Hrvatskim državljanima viza je potrebna.
Trošak: -
Trajanje: -
Produženje: -
Napomena: -
Datum unosa: 21. 6. 2015
Dokumenta: -

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 21. 6. 2015
Dokumenta: -

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 21. 6. 2015
Dokumenta: važeća putna isprava
Trajanje: -
Datum unosa: 24. 7. 2014
Dokumenta: - važeća putna isprava
Napomena: Državljani Crne Gore mogu putovati bez vize na osnovu važeće putne isprave.
Datum unosa: 21. 5. 2014
Dokumenta: -
Napomena: -