Dokumenta

Bez vize se može boraviti do 30 dana u periodu od 60 dana od dana prvog ulaska.

Viza nije potrebna za turističku posjetu

Viza nije potrebna na period koji ne prelazi 30 dana, u okviru perioda od dva mjeseca, od datuma prvog ulaska

-

Trošak

-

-

-

-

Trajanje

30 dana

-

-

-

Adresa

Paje Adamova 4, 11040 Beograd;

Tel: Tel: 3065-839

E-mail: emb_rs@mfa.gov.ua

sajt: www.mfa.gov.ua/serbia/serb/news/top.htm

Radno vreme konzularnog odeljenja: ponedeljak - petak 9:00-12:00

Voćarska 52
Zagreb

Tel: +385 1 46 16 296
Fax: +385 1 46 33 726
Konzularno: +385 1 46 33 728

Voćarska 52
Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 1 46 16 296
Fax: +385 1 46 33 726
Konzularno: +385 1 46 33 728

-

Produženje

-

-

-

-

Napomena

-

-

-

-

Pogledajte istoriju popravki

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 29. 7. 2014
Trajanje: -
Adresa: Paje Adamova 4, 11040 Beograd; Tel: 011/367-2411, 011/367-2412 Fax: 011/ 367-2413; E-mail: emb_sm@mfa.gov.ua sajt: http://www.mfa.gov.ua/serbia/serb/news/top.htm Radno vreme konzularnog odeljenja: ponedeljak - petak 9:00-12:00

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Nema istorije popravki podataka za ovu zemlju.

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Nema istorije popravki podataka za ovu zemlju.

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Nema istorije popravki podataka za ovu zemlju.