Dokumenta

Državljanima Srbije nije potrebna viza za ulazak u Dansku. Isto važi i za Grenland i Farska Ostrva.

Od 1. srpnja 2013. državljani Hrvatske mogu ulaziti u Dansku i s osobnom iskaznicom.

Građanima Bosne i Hercegovine nije potrebna viza za turističku posjetu Danskoj.

Od 19. decembra 2009. godine za ulazak i boravak u ovoj Danskoj do 90 dana nije potrebna viza.


Trošak

-

-

-

-

Trajanje

90 dana

-

90 dana

90 dana

Adresa

Neznanog Junaka 9a, Beograd;

telefoni: 011/3670 443, 011/3670 932

Informacije o vizama: 011/266 09 37 (svakog radnog dana od 09:00 do 10:00 i od 14:00 do 16:00)
Faks: 011/2660 759
E-mail: begamb@um.dk
Sajt: www.ambbeograd.um.dk/sr

Gramača 2L
Zagreb

Tel: +385 1 37 60 536
Fax: +385 1 37 60 535

Bana J. Jelačića 19
20000 Dubrovnik

Tel: +385 20 313 335
Fax: +385 20 416 377

Splitska 2
51 000 Rijeka

Tel: +385 51 212 522
Fax: +385 51 214 944

Matice Hrvatske 15
21 000 Split

Tel: +385 21 558 600
Fax: +385 21 465 335

EuroCenter, Tivolska 48, 1000 Ljubljana
Tel: + (386 1) 43 80 800

Ambasada Danske u Beogradu
Adresa: Neznanog junaka 9a
Tel: + 381 11 3670 443

Produženje

-

-

-

-

Napomena

Sredstva za izdržavanje tokom boravka - po zakonu 350 kruna (oko €50) dnevno

-

-

-

Pogledajte istoriju popravki

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 2. 4. 2016
Napomena: -
Datum unosa: 26. 10. 2014
Trajanje: -
Datum unosa: 21. 8. 2014
Dokumenta: Državljanima Srbije nije potrebna viza za ulazak u Dansku.

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Nema istorije popravki podataka za ovu zemlju.

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 17. 5. 2018
Dokumenta: -
Trajanje: -

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 28. 2. 2019
Dokumenta: -
Trajanje: -
Adresa: Ambasada Danske u Beogradu Adresa: Neznanog junaka 9a Tel: + 381 11 3670 443
Napomena: Od 19. decembra 2009. godine za ulazak i boravak u ovoj zemlji do 90 dana nije potrebna viza.
Datum unosa: 21. 5. 2014
Adresa: -