m_daca86

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About m_daca86

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. E, pazite se sa tim Kongo i Zair! Imate drzavu Kongo, nekada zvanu Zair, a imate i oblast (veliku) u Angoli koja se zove Zair! Decko mi je odatle, pa mu je trebalo neko vreme da mi objasni odakle je u stvari Inace, Angola je divna, ima bozanstvenu obalu i plaze, Luanda je glavni grad i tamo ima sve! Vredi videti.. ja cekam da dodjem do nekih para pa da zapalim tamo da bacim pogled, a ne samo da gledam slike i slusam price. Inace, ako vam se ide u Kongo, nema frke! za 150 dolara imate 2 nedelje uzivanja i svi ce vas smatrati jako bogatim turistima. Nocni zivot je extra, grad nikad ne spava,
 2. Neki pametniji od mene me savetovali da pisem datume sa garantnog pisma, predam dokumenta koja inace traze,sa urednim prevodima-naravno, a posto mi je to druga viza za fr ove godine da ce se verovatno odobrovoljiti i dati mi neki dan duze... Nisam alava! 5 dana mi zavrsava stvar!
 3. trazim savet... isla sam zimus na skijanje u Fr i dobila lepo vizu. a sad bih da idem u volonterski kamp, dobila sam lepo garantno pismo, ali to traje 3 nedelje a ja bih da se jos nekoliko svrckam okolo ! da li da jurim za neku rezervaciju tamo, ili da samo na osnovu tog pisma trazim vizu za 45 dana pa sta mi Bog da... jel neko vadio dva puta iste godine sengen za neku zemlju??