JecaZdravko

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About JecaZdravko

 • Rank
  novajlija
 1. Imam i ja sve pap ire, samo me zanima da li je tesko da se snadjes po Hong Kongu, jer nikad nismo bill, pa zato pitam za iskustva. bill bi super kad bi neko mogao da mi kaze ime nekog jeftinog hostela u hong kongu i koliko otprilike kosta taxi, tako neka iskustva. A ukoliko nekome trebaju informacije vezane za Peking, slobodno neka pita . Znaci, mislim na iskustvo u Hong Kongu uopsteno, cene, snalazenje i tako to. Nadam se da si me razumela. Ali hvala i na ovom odgovoru.
 2. Da Z vizu. Imamo papire, sami treba da idemo za Hong Kong da tamo zavrsimo pa me zanima samo da li je neko imao slicno iskustvo, da dodje ovde na turisticku, pa da u Hong Kongu sredi Z vizu?
 3. Postoji sajt beijinger tu redovno traze profesore. Samo udji na sajt i videces da ima preko 1000 ponuda za posao. Probutaj malo i kontaktiraj nekoliko skola, nikad se ne zna.
 4. Pozdrav svima. Mi smo u Pekingu vec mesec ipo dana. Radimo, ali i dalje imamo turisticke vize. Za par dana idemo za Hong Kong, pa me zanima da li je neko od vas uzimao radnu vizu u Hong Kongu i kakva su van iskustva? Hvala unapred