putnik2015

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About putnik2015

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

961 profile views
 1. Tražim saputnicu za odmor od 10-15 dana, Češka (i možda malo Poljska), kolima sredinom juna.
 2. Potrebna saputnica za Sankt Peterburg sa okolinom, u julu 2016, 10 do 15 dana.
 3. putnik2015

  Pomoc oko Kube

  Javi mi se pa cu ti odgovoriti i nadam se pomoci.
 4. putnik2015

  Kuba

  Na žalost se slažem sa ova dva prethodna posta...Kubanci će opet biti samo fizikalci neokolonistima. Ne znajući šta ih čeka, Kubanci se raduju novim odnosima (tako mi bar kažu...)
 5. putnik2015

  Kuba

  U Havani uvek odsedam kod istog lika, u delu Havana Centro, na par minuta od samog centra grada. On, njegova žena i njegova majka govore engleski i mogu vas dočekati na aerodromu. Smeštaj je 20 CUC za sobu dnevno, prevoz sa aerod isto toliko.Obično se hranim u restoranu odmah preko puta ulice (klopa dobra,sveža, od 5 do 10 CUC. CUC je konvertibilni pezos i jednak je USD). Nije problem da me pitate još, ne želim da javno nekoga reklamiram. Kuba je lepa, čudna, magična... Imam preko 2000 fotki odande....
 6. putnik2015

  Kuba

  Zdravo, bio sam tamo 3 puta za poslednje 4 godine, više od 70 dana. Smeštaj u Havani je najbolji u privatnim kućama (Casa particular). Mogu vam dati preporuku, takođe će vas dočekati na aerodromu (ah kada se setim mog prvog odlaska i traume oko prevoza sa taksistima). Preporučujem i odlazak u Trinidad i Vinjales...Slobodno mi se obratite za pomoć. Srdačan pozdrav.