Zoki

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Zoki

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hvala za info u svakom slucaju ;-) Nazalost je tako, a tek kad ides kolima i ako ti jos treba i struja... Vansezonske cene u kampovima su nize ali su i dalje skuplje od aranzmana u tom periodu. Javicu se i preneti utiske, veceras putujemo vozom do Soluna pa dalje K-TELom. Pozdrav, Zoki
 2. Meni viza ne treba, a devojci traje do 18.8. pa nam taj deo nije problem. U CG smo kampovali na "divlje" iako je i tamo zabranjeno i za 6godina nisamo nikakvih problema sa policijom imali, cak sam jednom prilikom i pricao sa njima ali to je za neku drugu temu. Sto se tice Grcke, ja sam bio samo na Skiathosu i tamo nisam video ni traga od free campinga, a jedan kamp koji sam video je prelep i preskup. Sto se tice kontinentalnog dela Grcke, a tu spada i Halkidiki, cuo sam od vise ljudi da su kampovali na divlje i dobio predloge za par plaza. Nadam se da necemo imati nikakvih neprijatnosti.
 3. Devojka i ja vise volimo da kampujemo, samo sad mozemo na more, a ona putuje InterRailom i najlakse nam je da se nadjemo u Solunu. Prvobitni plan nam je bio da idemo u septembru ali tad ne mogu ni ja ni ona ;-)
 4. Sta ste tacno radili/volontirali ako nije tajna i kako ste uopste do toga dosli? Posto se devojka i ja nalazimo u Solunu pocetkom avgusta i idemo u kampove na Sitoniji sve informacije za prevoz su dobrodosle ;-)