blabla89

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About blabla89

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

1,358 profile views
 1. Isto, znam da nije ista situacija ali jednom su mi u Bgu napisali kaznu i dao sam im licnu gde je adresa iz Nsa mslisleci da ce da me zaobidju, i isto tako je stigla ta prva opomena koju sam iskulirao i nista posle. Mozda samo hoce da iscimaju sa ovom, tipa da svima salju tu prvu opomenu pa ko se uhvati. Ne znam kako mogu da me ganjaju drugacije ako sam u Srbiji koja pritom niti je clan eu ni nista
 2. Da, nas pasos. Zacudih se, jer onda ne znam koliko paznje pridaju tim kaznama, ne bi se iznenadio da su u sistem neki zaveli to pa da mi na granici kazu e dalje ne moze. I da, sta mislis, ako je kazna iz Italije jel bi mogli da prave problem kada bih prelazio granicu u Madjarskoj, jer idem vozom Bec-Rim, pa posle toga maltene nema granica?
 3. Kakva su iskustva ljudi sa kaznama? Konkretno napisali su mi kaznu za prevoz pre par meseci i stigla mi je opomena na kucnu adresu ovde u Ns da treba da platim. Jel ima neko iskustva sa time, jer obicno kazu da se niko ne petlja sa time ako si iz inostrsnstva ali bas me je iznenadilo kad sam dobio opomenu. Imam li razloga za brigu, pogotovo ako planiram opet u tu drzavu da idem?