Sanyaa

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sanyaa

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moze da se prilozi novi DS160 cak i posle uplate i zakazivanja razgovora.
 2. Ne bih bas rekla, sa njima se nikad ne zna. Suprug je prosle godine dobio vizu na 10godina, trebao je ici na poslovno putovanje medjutim to putovanje je otkazano zbog povecanog obima posla. Resili smo da odemo turisticki do Njujorka. Suprug ima odlicnu platu, 7 godina u firmi, ja u drzavnoj firmi, 2 godine, oboje imamo stan, auto, i putujemo minimum dva puta godisnje, uglavnom po Evropi. Mene su danas odbili i zvali supruga da dodje na dodatnu proveru. Zaista smo u soku jer nikad nista slicno nisam cula. Verujem da ce da mu poniste vizu jer su rekli da ponese pasos iako zaista ne vidim razlog
 3. Sta se desava ukoliko se ne odputuje na putovanje za koje je aplicirano a viza u pasosu je na deset godina? Da li mogu da putujem par meseci posle?
 4. Pozdrav svima, potreban mi je savet, naime hocu da apliciram za turisticku vizu. U aplikaciji se trazi da se unese SSN ukoliko ga imamo. Pre deset godina sam bila na w&t programu i tada sam dobila SSN ali sam ga izgubila pa ne znam sta da napisem u aplikaciji. Bojim se da bi mogli da me odbiju zbog toga . Da li mozda postoji neka online baza gde bih mogla da proverim SSN?
 5. Izvinjavam se ako postoji odgovor na temi, iskreno nisam stigla da procitam sve, a hitno mi je potrebna informacija jer mi je let za par dana. Kupili smo 4 karte i jedan od putnika je sprecen da putuje, da li to znaci da nam svima propadaju karte?
 6. Da li je kao dokaz o vlasnistvu nekretnine dovoljan kupoprodajni ugovor ili mora list nepokretnosti?
 7. Meni bi trebala od 2.3. do 6.3.tako da bismo mogli da podelimo kartu.