Buzzer beater

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Buzzer beater

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eto, meni prvi kontakt pa Helengroup, sad je idealno , verovatno samo prevaranti rade dok ostali odmaraju u praznicima.
 2. Ljudi ja prikupljam informacije i potrebne papire,nisam završio engleski. Ako neko od vas koji ste tamo želi da mi pošalje CV sa kojim je uspeo da dođe do razgovora preko skype, naravno da nije završio filološki, bio bih mu neizmerno zahvalan. Spremio sam novac za put i troškove, ako se desi da moram od vrata do vrata. Pa ako puknem, nazad u Srbiju pa neki turizam i ugostiteljstvo da vratim pozajmljeno. Ostanak ovde mi je najveći gubitak... Hvala
 3. Poštovani borci, hvala vam na informacijama koje ostavljate, svaka cast, utabali ste stazu, siguran sam da je bilo tesko otici bez informacija koje pruzate nama sada. Ono što mene zanima a ne znam da li je offtopic je: Koji email servisi se koriste, kao i email client-i? Ako nema pristupa google koji pretraživač je u pitanju kao i koje mape su alternativa gmaps? Kako funkcionisu nase verzije android telefona? Da li treba nešto podešavati? Kako dolazite do kontakta sa agencijama u HK ili Maleziji koje vam produže vizu?