vanderhofer

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About vanderhofer

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imam pitanje vezano za kabinski prtljag. Naime, prilikom rezervacije karte piše informacija da neće moći unjeti sav ručni prtljag i da je veličina kabinskog prtljaga promjenjena. A ja sam mislio samo ruksak da ponesem i sad ne znam hoće li moći biti unijet u avion. Ili moram da uzimamo wizz prioritet pa da unesem sigurno ručni prtljag?
 2. Postoji li mogućnost da mi se vrati bar dio novca od kupovine karte ako mi iskrsne nešto da ne mogu putovati ovaj termin za koji sam već uradio check in?
 3. Da li se moram pojaviti na njihovom desku ranije 2 h jer ne dolazim iz zemlje koja je u EU da mi pregledaju dokumnte? A odradio sam check-in online.
 4. Da li se u avion može unjeti eksterna baterija od 10 000 mAh? Unio bih je u veliki kabinski prtljag. Riječ je o sledećem eksternom punjaču: http://canyon.eu/product/10000mah-high-capacity-charger-cne-cpb100w/
 5. Karte Wizzom iz Budimpešte do Tel Aviva odlazak 23 maj povratak 1 juna dođe oko 85 evra. Jel ko zainteresovan za ove datume?
 6. Odakle? Vidim ima nas podosta!
 7. Da li ima ko da je zainteresovan za putovanje u Svetu Zemlju? Eliat ili Tel Aviv pa do Jerusalima. Ako bi se išlo na Eliat moglo bi se obići i Petra.
 8. Šta je sa ovim planom, jel se realizuje, koliko vas je za sada?
 9. Pozdrav, planiram u Kambodžu . Kad je najbolje godišnje doba za otići i je li išao ko skoro tamo? Koja je cijena karte? Pomotivne cijene? Hvala unaprijed!