gfm avanturista

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About gfm avanturista

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav, Taj put 612 i nije tako loš, ali po lošem vremenu može biti baš gadno. Eto prilike za još jednu posetu najlepšoj zemlji na svetu (po meni). Jedina zemlja u koju bi se uvek vraćao.
 2. Svaka čast PredragB, fotke su fantastične, ruta takodje. Možda i najbolji fotopis sa Islanda koji sam video. Nije mi jasno kako niste posetili Latrabjarg klif gde je najznačajnije stanište puffina na Westfjords? Bili ste baš blizu po prikazu vaše rute, nekih 40-ak km od Latrabjarg-a.
 3. Pozdrav svima, Island je trenutno jedna od najskupljih zemalja na svetu. Po mom mišljenju i najlepših, ako ne i najlepša. Bio sam tamo i na zimskom i na letnjem road trip-u. Zima je super zbog Aurore Borealis, ali leto je ipak leto. 24 sata dnevnog svetla i mnogo vremena za organizaciju posete prelepih prirodnih atrakcija, kao i simpatičnih gradova. Za sve zainteresovane, organizujem putovanje na Island na leto 2017 u trajanju od 13 dana/11 noćenja. Polasci su planirani za dve manje grupe od po 9, zajedno sa mnom. Prva grupa je 19.7.2017., druga 2.8.2017. Obilazi se pun krug sa pose