Cecika

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Cecika

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zdravo svima, Napisala sam blog o sopstvenom iskustvu vezanom za traženje posla, sa Z vizom, u Kini iz Srbije, izvolite link pošto sam se trudila da bude uredno i pregledno da bi ljudi mogli da lepo pročitaju šta i kako, i da čitaju samo moja baljezgarenja umesto da češljaju 60 stranica raznoraznih stvari. http://alexiathebadger.blogspot.rs/2017/05/iz-srbije-do-kine.html Pozdrav!
 2. Zdravo, Poslala sam ti privatnu poruku pošto sam ja trenutno u delu kada čekam da mi stignu papiri za Z vizu ovde, pratim preko DHL tracking-a i tu su oko 4. Maja, pa ako je moguće da mi samo pomogneš da razrešim neke od nedoumica koje imam vezano za deo oko ambasade bila bih ti jako zahvalna, hvala!
 3. Pozdrav svima, I ja sam jedna od novih ovde, i imam par nedoumica koje su vezane za odlazak u Kinu i rad u istoj. Prvo cu da napisem malo o tome kakva je situacija da bih mogla da ocekujem bolje odgovore. Moj momak i ja smo resili da idemo zajedno kao predavaci engleskog jezika, oboje imamo 24+ godina, takodje oboje imamo online TEFL tj TESOL sertifikate od 160 sati, i jedan od nas ima diplomu sa fakulteta i uskoro i diplomu sa master studija, a drugi ima petogodisnje radno iskustvo u Americi i Kanadi. Javljali smo na razne oglase sa sajtova poput echinacities, tefl.com,