jason2004

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About jason2004

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Lazarj11 Hvala na izdvojenom vremenu, prijateljskom pozivu i podeljenim vrlo korisnim informacijama iz prve ruke! Mislim da sigurno ima zainteresovanih za upoznavanje sa lepim gradovima na ruskoj obali Crnog mora, kao i na Krimu, u izuzetno prijateljskoj atmosferi (gde smo dobrodosli). Medjutim, trenutno sa smanjenim opcijama transporta. Svako ko se odluci na posetu ce biti vrlo prijatno iznenadjen uredjenoscu, cistoci ruskih primorskih gradova, kulturi, istoriji, spomenicima, predivnim parkovima, odlicno uredjenim plazama, eksluzivnim hotelima, izuzetno modernim apartmanima, d
 2. Na koje aerodrome u Rusiji je dozvoljen ulazak drzavljana Srbije iz Beograda, u rezimu Covid-19 regulativa? Na sajtu ministarstva inostranih poslova se navodi samo Moskva, iako postoji let i za Krasnodar. Ima li neko blize informacije?
 3. Sta koristite od aplikacija za planiranje putovanja? Ima li neka dobra offline aplikacija?
 4. Preko kojih sajtova/app trazite najpovoljnije autobuske linije iz Srbije prema Evropi?
 5. Koje sajtove najcesce koristite za kupovinu avionskih karata? I da li putem smartphona ili pc zbog sigurnosti podataka?
 6. Kako ides? Neka dobra ponuda iz agencije ili solo? inace kakva su iskustva sa doceka u Istanbulu, i kakvo je bezbedonosno stanje trenutno?
 7. Sva tri mesta - odlican izbor [emoji5] Sta ste izabrali i kako idete? I mene zanimaju ista mesta pod uslovom da nije skraceno radno vreme za docek. Kao na primer u Vienna.. Idete preko neke agencije?
 8. Hvala za odlican presek prevoza! Veoma korisna informacija i detaljno objasnjeno.