Bane97

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Bane97

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav svima, zbog dogadjaja koji su se desili u proteklih nedelju-dve u UK i Londonu, da li ce mozda sada poostriti mere i da li ce se rok za vizu produziti umesto 3 nedelja? Hvala
 2. A sta bi trebalo da stikliram pod od Tick if you are including this documents? sta ja prinosim? Tj, sve sto imam od dokumenata? Hvala !
 3. Dobar dan svima, sutra idem da predam dokumenta za vizu, pa sam seo da popunim onu aplikaciju dokumenata. Sta se podrazumeva pod Official Use Only, a sta pod Tick if you are including this documents? Da li se pod Official misli na pasose, izvode iz banke, potvrdu da sam student, a pod Including this documents na kartu za koncert, kopija indeksa, karta za avion i hostel?
 4. Dobar dan, imam jedan jako veliki problem. Ovde pise da se treba aplicirati na sajtu https://www.visa4uk.fco.gov.uk , a ja sam to odradio na https://www.gov.uk/ i pritom platio 110e. Sta da radim, jer mi na ovom prvom sajtu kaze da nisam izvrsio aplikaciju niti da sam platio, dok na ovom 1. sam dobio i potvrdu o placanju i mesto i datum sastanka. Sta da radim?
 5. Hvala na odgovoru, ali sada ne znam koga da slusam i sta da radim, da kupujem kartu ili ne? Jedni kazu jedno, drugi kazu drugo !
 6. Dobro vece svima! Prikupio sam sve dokumente za turisticku vizu ali postoji jedna problem, nisam uzeo avionsku kartu. Karta je dosta skupa pa sam mislio da je kupim nakon saznanja da sam dobio vizu, medjutim, drugarica koja je konkurisala za vizu pre mesec dana nije imala avionsku kartu, ali su joj rekli da sto pre nabavi avionsku kartu kao garanciju da ce se vratiti. Pitao sam vodica u agenciji i ona je rekla da ne treba, kao ni na vasem sajtu. Da li bi neko mogao da mi kaze da li avionska karta treba da se odnese kao dokument ili ne? Hvala mnogo!
 7. Zdrabo svima! Zovem se Bane i imam 19 godina. Za svoj 20. rodjendan koji je 2. jula idem u London kao turista. Roditelji su odlučili da me pošalju na putovanje i to je poklon za 20. rodjendan. Veliki sam fan Adele i svoj poslednji koncert turneje održava baš na taj dan. Student sam filoloskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici i zanima ne da li postoje šanse da dobijem vizu? Planiram da idem u periodu 1-5. jula. Nemam nikakve namere da ostajem, samo želim da odem na koncert, vidim Adele i London uživo i ostvarim svoje snove koje sanjam još iz detinjstva. Hvala!