Aivazovsky

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Aivazovsky

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moja greska Snezana011, zahvaljujem se na svakoj informnaciji, cak i da nisam napisao zahvalan sam naravno.
 2. A non criminal record jel bitan neki datum? Imam neko starije od pre godinu dana
 3. Da li neko mkze da mi pojasni koja dokimentacija se legalizuje, jek samo diploma? I na koji nacin?
 4. Pitanje za one koji predaju, da li imate neki plan/program ucenja deci u trening kampovima i vrticima ili ne? Kako znate sta da radite svakog dana?
 5. Izvinjavam se ovo sto pricamo za fakultetsku diplomu,jel u pitanju bilo koja diploma i znanje eng.ili konkretno kao prof eng diploma? Jel potrebno istu prevoditi na kineskom?
 6. Mene interesuje ako se uputim u kinu jel ima neka nasa domaca grupa i sl.sto bi moglo da pomogne nasima u shenzenu, savetodavno ili kako god?
 7. Ono sto ja znam je da je moj drug tamo trener fudbala vec par godina i decko je uznapredovao sad radi sa seniorima dok je do pre nekog vremena radio sa klincina juniorima. U pocetku je ziveo u shenzenu sada je neki grad blizu severne koreje. Od kolege cerka je otisla u shenzen pre par meseci devojka nije zavrsila engleski ali predaje tamo verovatno u vrticima i kampovima. Smatram da je slicna situacija, najveca sansa da nadjes posao je da odes tamo na licu mesta. A ovako sve zavisi od slucaja do slucaja, srece i tebe samog.
 8. A vidim da se pominje i ECTS a sta je sa ostalim studentima koji su zavrsavali po starom programu?
 9. Interesantna opcija ali ja koliko sam gledao fakultete u Becu pise da mora da se zna strani jezik odnosno Nemacki jer je u onim privatnim skolama gde su predavanja na Engleskom dosta skuplji semestri cak do 19.000evra. Da lj postoji neka skola ili univerzitet iz iskustva koji su vec odobravali nasima master studije i ako nisu poznavali nemacki jezik? Kao i koje su cene semestra?
 10. Imam par pitanja pa ako mkze neko da odgovori: 1.Koji je najbolji i najjeftiniji nacin u vezi transporta da se dodje do shenzena na primer 2. Da li je pametnije odavde bukirati smestaj putem bookinga na primer?Na bookingu sam uglavnom vidjao za bukiranje severni deo shenzena. 3. Kako ste pronalazili skole odnosno potencijalna mesta gde bi moglo da se radi? 4. Jel postoji neka nasa grupa ili neko kome bi tamo eventualno mogao da se obratis za pomoc dal savetodavno ili sl? Hvala unapred.
 11. Posto su od 16.01. ukinuli vize do 30 dana,da li neko zna na koji nacin moze da se produzi ista bez nuznog povratka u Srbiju ukoliko se u roku od mesec dana ne nadje posao?