Mim

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Mim

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.mangatrip.rs/destinacije/egzotika/azija/izrael-7-dana/ Da li bi neko bio zainteresovan za ovako neko putovanje?
 2. Nisam dugo dolazi la, a sad je vec kasno. Vrati se ja sa vikend putovanja. Zensko sam, pol saputnika mi je nebitan
 3. Da li je neko zainteresovan za odlazak u Moskvu, Moskvu I Sankt Petersburg u oktobru? Iz Budimpeste ima svakodnevnih polazaka put izadje oko 150€, BG-BP-Moskva-BP-BG. Postoje I organizovani odlasci, najjeftiniji je 500 avio + smestaj. Meni je svejedno, vremenski nisam planirala duze od 7-8 dana.
 4. Da li bi neko isao negde, sve opcije dolaze u obzir :)?
 5. Ne znam da li se kasno javljam, ali meni se ovaj plan jako dopada 🙂
 6. Milose, ja ne mogu u avgustu Kraj juna mi odgovara
 7. Zdravo svima, nakon naporne godine odlucila sam da odem negde da se odmorim. Volela bih da imam neko drustvo na tom odmoru, znate i sami kako ide, drug ne moze tad odmor, drugarica ne zeli na more itd.... Dakle, imam 29 godina, volela bih da odem negde na 7-10 dana, moze more, Grcka, Bugarska, Turska, Egipat. Nisam za neke lude nocne provode. Vise sam za penzionersku vrstu odmora. Najradje bih avionom, ali ako je neko za neki auto nesto, za sam, samo nisam vozac. Sve se da dogovoriti. Svidjaju mi se slike Parge, vidim i da nije skupa. Javljajte predloge
 8. Cao cao Imas li neki plan osim da u Grcku podjes 24.07.?
 9. Isla bih na vikend u Rumuniju, period putovanja: 26.08-27.08.2017. Postoji nesto organizovano, cena je first minute do 01.07.2017. 59E, grupa preko petoro: 49E. Mogu dodatno o putu da napisem u poruci, ako je neko za, neka se javi
 10. Evo da se javim, raspolozena sam za bilo gde, u periodu od 20.07. ali bi trebalo da se vratim do 25.08.,ne bih duze od 7-10 dana. Vise sam za obilaske, istrazivanje i slicno nego za plazu, izlezavanje i nocne provode. 29 godina, zensko, pusac. Ako postoji neki predlog, tu sam!