Bokinjo

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Bokinjo

 • Rank
  putnik-pripravnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mislio sam na vizu, da vazi jedna... Sent from my 2201123G using Tapatalk
 2. Hvala, mislio sam da ima onih fora prvo u Englesku pa tek onda Irska ili tako nešto... Mada je sve to UK. Sent from my 2201123G using Tapatalk
 3. Kad smo vec kod vize, plan mi je za sledecu godinu ako dobijem vizu, da obidjem London,Dablin, Edinburg, da li je to izvodljivo sa jednim ulaskom?
 4. Mislim da ti neće ni odgovorite. prebacili su u toku korone online zakazivanje, nem više zakazivanje preko mailla.
 5. Nema na čemu, ako jos nesto treba piši...
 6. @Evil duck * Iz Tokija smo išli do Kyota, pa iz Kjota do Nare(park sa jelenima) preporuka. * na kraju nismo uzeli JR, jedan od razloga je zato što smo imali samo jednu povratnu voznju do kyota in azad i onda to dodje na isto. drugo, sa JR ne mozes u voz nozzomi, misli da je on najbrzi, tj. najmanje staje pa se najbrze stigne. ako planiraš vise voznji sa JR, svakako je isplatljivo. ima na netu nege kalkulator voznji. mi smo za metro koristili suicu karticu, nju dopunjujes na metro stanicama. neki prosek po voznji dodje oko 200 jena * Nismo išli u zabavne parkove,
 7. @bam-bam sto se mene tiče moze, al pitanje da li ce imati efekta. Posle odbijanje za Meksiko smo otišli na Bali, pun poodak. A Japan je svakako bio u planu za ovu godinu. Načuo sam i priče da muskarci teze dobijaju da ne bi prelazili u USA. Mada sve sto pričaju ne pije vodu, po pasošu i papirima mozes da vidis koje su namere putnika. ja sam aplicirao u 7 dana dva puta, kad su me odbili.
 8. po svemu sudeci gledaju samo prosek plate... ostale papire ne uzimaju u razmatranje....
 9. Ako te nešto konkretni interesuje slobodno pitaj, nisam bas dobar sa pisanje travel blogova
 10. Mi smo se pre neki dan vratili iz Japan. karte kupljene u januaru. dva presedanje, Atina i Abu dabi. 730 eur.
 11. Ista sutiacija je bila i kod mene. Aplicirali smo krajem godine, devojka je dobila ja ne. Drugi put sam im odneo sve što imam, Pare na računu, auto i stan na svoje ime, vakcinacije, stari pasos sa pečatima( maldivi,tajlan,zanzibar,mauricijus,kuba)... i drugi put su me odbili uz cedulju "finasijska solvencija"
 12. Da li je neki imao iskustva sa Mytrip-om, oko refundacije?
 13. Ćao, ja sam se vratio iz Istanbula pre dve nedelje. Ima autobus koji vozi sa aerodroma. https://hava.ist/en Cena do Sultanahmeta je oko 3-4e. Kupis karticu na aerodromu i dopunis,moze jedna kartica za vise osoba, sam je prislonos na aparat u busu onoliko puta koliko ima osoba, autobusi se nalaze u prizemlju ili -1. Prati putokaze. Voznja traje oko 1h. U povratku ka aerodromu ista procedura, stalno su autobusi parkirani i smenjuju se na Sultanahmeta, idi na pola sata.
 14. Bokinjo

  Kuba

  Ja sam prosle godine isao preko Moskve za 500-550e