Colombiana

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Colombiana

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav, da li je neko zainteresovan za aranzman za Kapadokiju od 29.12-01.01. avionom, 550 eur? Trebalo bi se sto pre prijaviti, poslednja mesta su u pitanju.
 2. Cao, Da li je neko zainteresovan za Tajland za Novu Godinu preko agencije? Pozdrav.
 3. Izvinjavam se, videla sam temu za krit hitno velikim slovima,, pa sam pomisila da je u redu. Svakako, Zanzibar bi bar trebalo da pocne velikim slovom buduci da je ime mesta...
 4. Zdravo svima, Uplatila sam Zanzibar (ostrvo Nungwi) za period 17.-27. Septembar, ali usled porodicne situacije nisam u mogucnosti da odem, tako da ukoliko je neko zainteresovan, moze da "uskoci" umesto mene za samo 500 EUR!! Molim ozbiljne zainteresovane potencijalne putnike da mi salju privatne poruke za detaljnije informacije. Put je uplacen za jednu osobu. Rok za zamenu imena na avio karti je ponedeljak do 12h. Pozdrav.
 5. Da li je mozda neko zainteresovan za Istanbul avionom za 1. Maj ? Pozeljno je zensko drustvo 25-35 godina.
 6. Cao Marina, Da li si mozda zainteresovana za Istanbul avionom u tom periodu? Pozdrav
 7. Ja sam u Becu bila vec 3 puta.. Solun zvuci odlicno ako je avionom.☺ Koje si godiste? Moze i u pp, cisto da vidimo da li smo blizu..
 8. Cao, Ja sam zainteresovana za Prag ili Grcku. Da li bi isla avionom ili busom? Pozdrav 😊
 9. Zdravo, da li je neko mozda zainteresovan za docek NG u Pragu, Berlinu ili Istanbulu? Ima lepih aranzmana preko agencije Oktopod. Samo avionom, bus varijante ne bih. Po mogucstvu zensko drustvo 25-35. Pozdrav.