Milenija

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Milenija

 • Rank
  novajlija
 1. Aha, znaci mislite da posle tri meseca sme putovati normalno bez problema, da nece imati nikakvih problema kada se bude vracao?
 2. Pa eto, njemu su tako rekli i on ih je poslusao, jer u tom trenutku nije znao sta je pametnije. Hvala puno na odgovoru. A ima li to veze sto on nije kaznu platio u banci u Madjarskoj nego je platio u banci u Srbiji? U banci su mu rekli da ce pare za pet dana da legnu na madjarski racun.
 3. Da, nije ni u ludilu to namerno uradio. Isao je uvek kod zene na po dva meseca, i onda dva meseca kuci, bilo im je dugo da ostane tri meseca pa onda tri kuci razdvojeni i kada je posle dva meseca otisao imao je samo mesec dana slobodnog ali on je ostao jos dve nedelje preko toga. Soferi su mu rekli da je najbolje da zameni pasos jer po njihovom iskustvu svi tako rade, zato je on to i uradio, i sada planira kada mu isteknu tri meseca da se vrati nazad u eu pa ga zanima da li moze imati problema iako je kaznu uredno odmah platio i ostao tri meseca kuci.
 4. Zdravo, imam slicno pitanje za druga. Nesvesno je prekoracio 14 dana jer nije lepo izracunao koliko sme ostati kod supruge u Nemackoj, i na madjarskoj granici je dobio novcanu kaznu koju je platio u banci u Srbiji istog dana kada je dosao. Ima papir da je kazna placena, izvadio je novi pasos i sada ceka tri meseca da prodju da bi se vratio kod zene. Zanima ga, da li moze imati problema kada se vraca posle tri meseca? U pasosu nije nista dobio osim obicnog pecata kao kadda svi prelaze granicu. Hvala puno na odgovoru.