Travelismypassion

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Travelismypassion

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zdravo svima, Pocetkom marta bih isla na Kopaonik na 7 dana na skijanje ako ima neka devojka koja bi mi se pridruzila da se druzimo i skijamo bilo bi sjajno. Bilo bi idealno imedju 26 - 36 godina, ali godine mi nisu presudan faktor vec da je osoba druzeljubiva, vesela i neko ko voli da skija. Putovanje vazi samo za devojke
 2. Trazim saputnicu za destinaciju Sardinija i Korzika u periodu od 14.04.-20.04 preko agencije fantast.
 3. Pozdrav, Trazim zensko drustvo za putovanje na gore pomenuta mesta u periodu od 14.02.-18.02. preko agencije kompas (129e).
 4. Kao sto sam napisala gore, trazim saputnicu za Dvorce Bavarske preko agencije Filip travel krece se 30.12. Ako je neka devojka zainteresovana za ovo putovanje neka se javi. Pozdrav
 5. Caos svima, trazim opustenu saputnicu priblizno mojih godina (32) za putovanje Dvorci Bavarske u periodu od 7.11. do 12.11. (preko agencije Viva Travel). Volela bih da se upoznamo pre putovanja.
 6. Trazim saputnicu za putovanje od 18.06.-23.06. u pitanju su dvorci Bavarske - preko ****** agencije. Cena je 179e. Trazim saputnicu super bi bilo da je priblizno mojih godina (32).
 7. Htela bih da nadjem neku devojku zainteresovanu za putovanje u periodu od 12.06. - 17.06. (bus) obilaze se gradovi: STRAZBUR – KEHL – FREIBURG – COLMAR – RIKVIR – KAJZERSBERG – HAJDELBERG – BADEN BADEN – TRIBERG – jezero TITIZE – DONAUEŠINGEN Ja na putovanje idem 100% ali bih volela da nadjem neko drustvo da ne budem sama. Tako da ako je neka devojka zainteresovana, a pritom druzeljubiva neka se javi. Pozz
 8. Pozdrav svima, htela bih da nadjem neku devojku približno mojih godina (32) da putujemo u Kapadokiju (18.06.). Jako mi je bitno da je osoba druželjubiva i da voli da razgleda. I volela bih da se upoznamo pre putovanja.
 9. Pozdrav svima, htela bih da nadjem neku devojku približno mojih godina (32) da putujemo u Majorku u junu (18.06.-28.06.), preko agencije filiptravel. Jako mi je bitno da je osoba druželjubiva i da voli da razgleda. Samo da dodam da sam imala iskustva sa putovanjima sa devojkama koje sam upoznala na ovom forumu i sva su bila pozitivna. Naravno, uvek se vidimo na kafi da se upoznamo pre samog putovanja. Ako je neko za, javite se.
 10. Zdravo svima, Htela bih da nadjem zensku osobu (priblizno mojih godina-ja imam 31 god) koja je raspolozena za putovanje u Berlin preko Viva agencije od 5.10. do 10.10. sve informacije mozete videti na njihovom sajtu. Volela bih da nadjem nekoga ko bi mi pravio drustvo. Bitno mi je da je osoba opustena, zabavna i da voli da istrazuje gradove. Imam iskustva u pronalazenju saputnika preko foruma i za sada su iskustva i vise nego pozitivna.
 11. Zdravo svima, Htela bih da nadjem zensku osobu (priblizno mojih godina-ja imam 31 god) koja je raspolozena za putovanje preko agencije Putnik (Moskva i Sankt Peterburg oko 530e) sve informacije mozete videti na njihovom sajtu. Putovanje je od 22.08-28.08. ja sam vec uplatila ali bih volela da nadjem nekoga ko bi mi pravio drustvo. Bitno mi je da je osoba opustena, zabavna i da voli da istrazuje gradove. Volela bih da se prvo upoznamo pre putovanja. Imam iskustva u pronalazenju saputnika preko foruma i za sada su iskustva i vise nego pozitivna.
 12. Zdravo svima, Htela bih da nadjem zensku osobu ( priblizno mojih godina-ja imam 31 god) koja je raspolozena za putovanje preko agencije Kompas (Moskva i Sankt Peterburg) sve informacije mozete videti na sajtu. Slobodna sam u julu i avgustu tako da se mozemo dogovoriti za datume. Bitno mi je da je osoba opustena, zabavna i da voli da istrazuje gradove. Volela bih da se prvo upoznamo pre putovanja. Inace, nedavno sam putovala u Svajcarsku sa devojkom koju sam upoznala preko ana.rs i sve je savrseno proslo i ostale smo u kontaktu, tako da za sada imam pozitivno iskustvo. Pozz