Cocos

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Cocos

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 12/04/1981

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cocos

  Kipar Jun

  Kipar, polazak negde od polovine juna, tražim saputnicu radi podele troškova Što se tiče mesta, budžeta, dosta sam fleksibilna ali da bude preko agencije.
 2. Cocos

  Kipar

  Ako je neko za Jun neka se javi 😁
 3. Cocos

  Sretenje

  Pisala sam ti u inbox
 4. Cocos

  Hurgada

  18.06. polazak, 7 noćenja Mercure Hurgada hotel, preko agencije Tražim saputnicu radi podele troškova! Sve ostalo stvar dogovora.
 5. ovaj forum se zove "prijatelj za put"? porazno je kada neko sa dobrom voljom krene da traži društvo a dobije jedino odgovore tipa "idite sami" ili "ne preko agencije, to je bez veze" ako niste za putovanje zadržite vaše (ne)cenjeno mišljenje za sebe
 6. Da li ima neka zainteresovana putnica za brzi mini odmor u Maju? Polasci su 21.maja verzija od 5 ili 7 dana za Hurgadu, preko agencije. Ja sam nepušački opredeljena, 41 godina Volim opušten odmor uz neku knjigu na plaži, šetnje i izlete po mogućnosti.
 7. Cocos

  Tunis - iskustva

  Pozdrav putnici! Planiram letovanje u Tunisu krajem juna. Destinacija je Mahdia. Dugo sam izbegavala ovu zemlju zbog onog terorističkog napada na turiste a sada je radoznalost nadvladala ... Kao i uvek, pokušavam da se malo informišem šta i kako da očekujem tamo ali pronalazim jako malo komentara na ovu temu a da su novijeg datuma. Dakle, da li je neko skoro putovao/letovao u Tunisu? Da li je u redu samostalno obilaziti letovalište kao ženska osoba? Da li i tunižani, kao egipćani vole bakšiš u svim prilikama? Kakvo vam je bilo uopšteno iskustvo? Hvala unapred!
 8. Pozdrav putnici Tražim društvo-cimerku za letovanje radi podele troška. Putovalo bi se preko agencije A1, termini su 21.06/24.06 na 8 dana, meni se dopada Concorde Green Park Palace u Yasmin Hammametu ali možemo i da se dogovorimo za neku drugu, sličnu kombinaciju (Egipat?). Ovo predlažem kao okvirnu ideju kako ja zamišljam neki lep odmor. Jedino sa datumom godišnjeg nemam baš prostora za izmene. Ja sam 81. godište, ženska osoba, nepušač, pa ako je neko slično raspoložen, javite se!
 9. Da li je neka ženska osoba zainteresovana za drugu polovinu Juna, bilo šta od ostrva, da se putuje avionom? Osim Zakintosa, tamo sam već bila.