KKK

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About KKK

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. Pozdrav svima, Da li je neka devojka zainteresovana za letovanje u Marmarisu npr. preko Oktopoda od 3.9.-14.9. ima aranžmana ili u Kušadasiju preko Travellanda od 4.-14.9. Moji predlozi bi bili: https://www.oktopod.rs/sr/putovanje/balim-3-marmaris/5601 https://www.oktopod.rs/sr/putovanje/begonville-hotel-3-marmaris/198 http://www.travelland.rs/sr/item/arora-hotel-4*-kusadasi-/5375 http://www.travelland.rs/sr/item/ayma-beach-resort-&-spa-4*-kusadasi/5377 Naravno dolaze u obzir i druga mesta i agencije samo da je u prvoj polovini septembra. Molim zaint
 2. Pozdrav drugari, Iskrsao mi je neplaniran godišnji odmor u prvoj polovini septembra i neophodna mi je saputnica. Išla bih najradije u Tusku ili neko Grčko ostrvo, avionom. Naravno dolaze u obzir i druge destinacije. Bitno mi je da polazak bude izm. 1.-5. septembra, a povratak najkasnije 15.septembra. Žensko sam, iz Beograda, molim zainteresovane da mi pošalju poruku.
 3. Pozdrav društvo 😀 Da li je neka devojka zainteresovana za put u Veneciju 9.8.-12.8.2019. preko Plana toursa cena 55e. Ako jeste neka pošalje poruku. Može i neko drugo slično putovanje. Nadam se da ćete me kontaktirati.
 4. Devojke, da li je neka zainteresovana za putovanje za vreme Uskrsa i 1.maja? Mene zanimaju sledeći aranžmani: Pariz preko Argusa https://argus.rs/aranzmani/uskrs-i-1-maj/francuska/pariz-uskrs-2019 Azurna obala i Španija preko Argusa https://argus.rs/aranzmani/uskrs-i-1-maj/spanija/azurna-obala-and-spanija-2019 Viva – Pariz https://www.vivatravel.rs/templates/pariz-uskrs-i-dan-rada-autobus/11969/49422 Ako je neka devojka zainteresovana a nema sa kim da putuje neka se javi. Može i neka druga destinacija samo da je sličan datum. Imam jako dobra iskustva sa pronalaženjem saput
 5. Pozdrav svima Mogu da uzmem godišnji u drugoj polovini septembra ili početkom oktobra a nemam sa kim da putujem. Išla bih najradije u Egipat - Hurgadu. Ima povoljnih ponuda npr.Argus, može i neka druga agencija. Ako je neka devojka zainteresovana za put u Egipat u drugoj polovini septembra ili početkom oktobra neka se javi.
 6. Pozdrav svima, da li je neka devojka zainteresovana da putuje sa mnom 1.8. na 10 dana preko Eurojeta na Krf - Benitses. U pitanju je povoljna last minute ponuda - cena 449e (avionski prevoz + 10 polupansiona)? Dolaze u obzir i druge last minute ponude ako je polazak 1.8., 2.8. ili eventualno 3.8. (ne mora Grčka). Žensko sam, imam 35 god, nemam sa kim da putujem, zanima me normalan odmor ništa ekstremno.