ogo88

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ogo88

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ogo88

  Stopiranje po Evropi

  Portuagal.. ja sam za.. nisam nikad isao na toliki put stopom. Imaš li iskustva? Koliko si mislio para nositi, i da li se razumijes u prijavljivanje mjesta boravka? javi se na mejl.. ogokovacevic88@gmail.com
 2. Da li neko ima zainteresovan za stopiranje po Evropi. Posto sada ide zima ne bih bas na sjever. Spanija, Portugal, Grcka, Istambul? Dogovoricemo se nije problem. Ponesmo nesto malo novca, ja nosim gitaru i pletemo za obrok . Po mogucnosti da zna solidno engleski. Negdje u oktobru da krenemo aa?
 3. Ćao drug ...August ili septembar. Pa neke zemlje koje nisu bas sa zakonom najstrozije za autostop, i spavanje u vreci (pored toga couch naravno), jer nisam planirao da nosimo Bog zna sta novca. Volio bih Grcka, Bugarska, ili neke sjevernije zemlje, nije sporno mozemo se dogovoriti. Cilj bi mi bio samo da se ide, i da se maknem iz BiH haha.
 4. Zdravo svima. Zanima me da li ima neko zainteresovan za autostopanje po Evropi, ili samo nekom djelu Evorpe. Skoro sam stopirao prvi put oko 1500 km, i treba mi jos jedan saputnik. Po mogucnosti da zna solidno engleski .