IcaPapricica

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About IcaPapricica

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 24.08- 9.10 24.11- sad u ponedeljak se vracam Htela sam ranije da se vratim, ali sam pokusala da odlozim rezervaciju medjutim taj dan mi nisu odlozili je nisu nesto radili..da ne duzim, pa sam morala da se strpim i sacekam da mi stigne novac da bih kupila kartu za nazad 😭 Tako da sam sad svorc i moram da se vadim kako znam i umem i da se molim da moja sarmantnost upali jer para za podmicivanje nemam ukratko ko prebijena macka sam trenutno. Proklela sam sve krpice koje sam kupila i tako istrosila novac... Sta ti je glupo zensko
 2. Btw idem pa dtaa bude-bude Nadam se da ce moja sarmantnost pomoci
 3. Ahahah 😊 Utesio si me, hvala puno.
 4. Da li bi kod mene pomoglo ako bih dala pozivno pismo od rodjaka? Tj gdr se potvrdjuje da sam bila kod njih odnosno nigde na 'crno' nisam radila vec cisto turisticka poseta?
 5. Jesu li bas kriticni Madjari sto se tice prekoracenja ili ima sanse da se provucem? Naime, zaboravila sam da racunam prosli put, odnosno, od proslog puta kad sam putovala je proslo malo jace od mesec dana i onda sam opet. Medjutim, sad racunam i cini mi se da sam presla oko 10 dana... Znaci imala sam kao mini pauzu, jel moguce da zbog toga ne primete da sam prekoracila? I zanima me jel oni to imaju u sistemu pa ce nesto da krene da pisti i crveni se kao da sam kriminalac ili kako to izgleda? Ako mi daju kaznu mogu li je nekako kasnije platiti ne na granicii?