Nani

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Nani

 • Rank
  novajlija
 1. Ne ne, nisam i nemam nikakve srbijanske papire. Necu Lazare al mi ovaj Pera pusta komentare da place covek od muke ☺ Da mi je tvoja masta jedan dan sve bi mi bilo lakse haha Nego nesto sam razmisljala, dali bi nesto znacilo kada bi se posle kad bi se opet vratila za Srbiju da prodjem sa pasosem umesto karticom? 🤔 Da mi je tvoja masta jedan dan sve bi mi bilo lakse haha
 2. Nemam Srpsku licnu kartu nit pasos jer i kad sam htela da ga izvadim svi su bili ono kao sta ce ti kad si drzavljanin Eu i zbog toga sam onda odustala. Inace sam iz Slo.
 3. Neka mi je bog u pomoci. Sva sam u szrahu, strasno.
 4. Dali je istina, da mogu da dobijem zabranu od godinu dana?
 5. Sa Eu licnom kartom. Sad koristimo licne umesto pasosa.
 6. Ili da odem samo da predjem granicu i da se onda prijavim? Nisam pametna.
 7. Pa neznam sta bi bilo najbolje da uradim zbog toga. Strah me da npr. Kad se budem vratila kuci da mi ne naprave problem sto sam ostala toliko dugo.
 8. Sa obzirom da nisam bila ovde u Srbiji prijavljena zaboravila sam da moram da se prijavim dali bi bijo problem ako idem sad da se prijavim?
 9. Cao ljudi, treba mi pomoc hitno ne znam dali sam na pravoj stranici prvi put sam tu tako da bez ljutnje... zanima me sledeca stvar, inace sam drzavljanin Eu dosla u Srbiju i ovde sam vec neko duze vreme tipa 5-6 meseci, dali je to istina da mogu na granici da me vrate i da mi zabrane ulazak kad bi htela ponovo da se vratim??