IvanaIvana

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About IvanaIvana

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ćao ljudi, Treba mi mala pomoć. Treba da šaljem neke papire za USA zbog prodaje neke kuće i zaostavšine ...da ne davim detaljima, agent je tražio da mu pošaljem sertifikovanu kopiju pasoša. Nikako ne mogu da dođem do informacije šta je tačno sertifikovana kopija pasoša? Gde se ta kopija overava da bi se smatrala sertifikovanmom? Agent je poslao neki generički opis koji kaže da to nije overa kod notara, već od instititucije koja je izdala pasoš (što bi kod nas bio MUP), a u ambasadi su mi rekli da oni rade tu overu sertifikovane kopije pasoša, a neko treći spominje overu Apostil pečatom.
 2. Mislim da takav ne postoji, ali postoje odredjene firme koje rade transport ljubimaca. Ne znam koja razdaljina i zemlja je u pitanju, pa da ti dam mozda malo vise detalja.
 3. Ćao, Išla bih na more u prvoj polovini avgusta, pa ako ima zainteresovana neka ženska osoba, nek se javi da se dogovorimo. Možemo se dogovoriti da idemo preko agencije ili u sopstvenoj režiji, zavisi za koju destinaciju bi se dogovorili. Na moru se možemo družiti, a i ne moramo..sve mi je ok, možemo i samo podeliti troškove puta i smeštaja. Datum nije neki striktan, ali se u Beograd moram vratiti do 15.08. tako da bih krenula u prvoj nedelji avgusta. Iz Beograda sam i imam 39 godina. Pozdrav :)