MVuk

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About MVuk

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvala na komentaru. Ja sam Srbin iz Banjaluke. Nisam bio u Afganistanu nikad. Odem do Dalmacije, Istre, Zagreba i Beča često. U Beogradu nisam bio 12 godina. U Parizu sam bio 2015 prošao pješice sve. Kod Ajfelove kule neki crnci nude suvenire za 1 euro i to je to.
 2. Dobr onda ispravka, savjetujem svim glupim i naivnim da ne putuju u Srbiju a oni što su premazani svim bojama neka putuju, za njih u Srbiji nema problema.
 3. Jutros (nedelja) sam stigao u Beograd. Trebalo je da zamijenim 100 evra ali su mjenjačnice bile zatvorene. Ispred jedne u na Terazijama pridje mi čovjek kaže hoćeš da zamijeniš kod mene. Kažem hoću. Izbroja mi novac, izbrojim ja, kaže evo izbrojaćemo još jednom. Da mi dinare ja njemu 100 evra. Nakon 2 koraka pogledam dinare kada on izvukao 10000 dinara, ostavio mi samo 1700. Vratim se kažem nekim taksistima, oni kažu ti si milioniti koji je tako prevaren. Možda ti i vrati pare pošto si milioniti. I tako, moj vam je savjet da zemlju Srbiju zaobiđete u širokom luku. Idite ako baš morate. Prevara