FreiMan

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About FreiMan

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Поздрав људи, ево примакла нам се и та зима коначно 🙂. Ако има љубитеља природе и зимских спортова и радости који су заинтересовани за одласке на планине током зиме, рецимо од јануара па до априла или док има снега, пишите! Што се мене тиче могао бих ићи на више дана одједном, могу на ски викенде, могу и на један дан ако је нешто близу, рецимо Златибор итд. Вероватно ћу моћи и радним данима тако да ко је заинтересован нека пише у инбокс па ћемо се за даље договарати. Што се тиче планина на које бих ишао предност дајем Копаонику јер је заиста најбољи у смислу стаза и уређености истих.
 2. Поздрав, ако има заинтересованих за одлазак у Бугарску на море на одмор у првој половини августа, пишите. Ја сам гледао Несебар, али сваки бољи предлог за места за одмор је добродошао.
 3. Pozdrav svima, tražim društvo za odlazak na Kopaonik u drugoj polovini januara i u martu. Našao sam i nekoliko povoljnih ponuda za smeštaj sa hranom. Ko je zainteresovan slobodno neka mi ostavi kontakt u inbox pa ću ga kontaktirati. I Vaši predlozi su dobrodošli.