Stefan1995

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Stefan1995

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da MarkoToro, svestan sam da nema nista od odlaska u Kinu pre jula-avgusta, toga su svesni i ovi iz agencije, kao sto sam i rekao na pocetku prvog posta. Ako smem da ti posaljem ugovor na tvoj profil ovde koji su mi poslali pa da procitas sam detaljno, ako te ne mrzi to jest 😄.
 2. MarkoToro, hvala ti na odgovoru, ne secam se koji su mi tip vize obecali, na intervju sa onom Sofijom, pitala me je u kojem delu Kine bih voleo da radim, ja sam rekao jug, ne znam zbog cega, verovatno zato sto je blizi Honk Kong-u, pa bih lakse mogao da izadjem iz Kine, sa obzirom na to da je Honk Kong dosta drugaciji od ostatka Kine. Ja bi predavao engleski jezik deci od 5 do 15 godina, ono klasika. Ako te zanima, a i ako te ne zanima, cisto pogledaj njihov web sajt, https://www.workandliveinchina.com/ pa mi reci sta mislis, znacilo bi mi. Hvala ti unapred.
 3. Pozdrav ljudi, ja sam ovde nov. Pre svega svestan sam situacjie sa koronom, i da nema nista od putovanja u Kinu pre juna - jula. Citao sam na ovu temu dosta, mada imam jos toliko. Mene konkretno interesuje ako je neko od vas imao bilo kakvog iskustva vezno za agenciju work and live china? Naime pre par meseci sam aplicirao na njihovom sajtu, popunio formular, nakon nekoliko dana napravio self intruduction video. Nakon toga je devojka koja radi za tu agenciju Sophia i ja smo imali kratak intervju preko skajpa. Nakon toga smo imali intervuju David Mitchel i ja intervju preko skajpa, ja sam im po