Gospodin Miloš

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Gospodin Miloš

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav svima, Planiram putovanje u Rim u periodu od 18.03. do 21.03. a možda i u Beč u periodu od 04.03. do 07.03. pa ako neko ima da u istim periodima planira boravak na navedenim destinacijama, može da mi se javi, pa se možemo dogovoriti da se tamo sretnemo.
 2. Pozdrav svima. Planiram putovati na neku od sledećih destinacija : Rim, Milano, Pariz, Lion, Beč, Prag, Bukurešt, Talin, Riga, Vilnius, Andora, Maroko, Tunis, Egipat. Ako ima neko da je zainteresovan/a za putovanje na neku od pomenutih destinacija, može da me kontaktira. Još uvijek nisam odabrao datum polaska i povratka, ali ako se neko javi možemo nastojati da se uklopimo.
 3. Pozdrav svima, Putovao bih u Milano, direktnim letom iz Podgorice, polazak je 03.11. a povratak 06.11. na relaciji Milano-Podgorica. Trenutna cijena kompletnog aranžmana je 169 €, uključujući smještaj i povratne avio karte. Ukoliko je nekoga ova ponuda zainteresovala, može me kontaktirati
 4. Pozdrav svima, Ukoliko je neko zainteresovan za neko putovanje sad tokom Oktobra, ili u prvoj polovini Novembra, može da me kontaktira. Nisam još uvijek odredjen po pitanju destinacije, ali možemo se dogovoriti kada budemo razgovarali. Prednost imaju oni koji su voljni putovati avionom.
 5. Pozdrav svima, Ja sam Miloš iz Podgorice. Želio bih priuštiti sebi neko putovanje u Oktobru ili u Novembru, ali trenutno nema zainteresovanih saputnika ili saputnica koji bi mi pravili društvo, pa ako na ovom forumu ima nekoga ko je u navedenom periodu slobodan i u mogućnosti da putuje, može da me kontaktira. O tačnoj lokaciji putovanja možemo se dogovoriti kada budemo razgovarali. Prednost imaju oni koji su voljni putovati avionom. Pozdrav
 6. Zdravo Dimitrije, Ja sam Miloš iz Podgorice. Tvoj predlog zvuči zanimljivo. I ja imam želju da posjetim Gruziju i okolne zemlje. S tim u vezi, postaviću ti pitanje da li okvirno imaš predstavu koliko bi iznosili troškovi putovanja koje si naveo, i da li bi ti možda, kao alternativa, odgovaralo putovanje u Gruziju avionom ?
 7. Zdravo, Ja sam Miloš iz Podgorice. Tvoja ideja mi zvuči zanimljivo. Znaš li možda da li postoji direktan let iz Srbije za Kipar, i ako postoji, da li bi ti odgovaralo putovanje avionom ?