putnik21

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About putnik21

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pozdrav, drago mi je da je ovaj forum i dalje aktivan i definitivno najbolji u regiji i dalje. Zanima me situacija sa Flexipassom. Jel to još uvijek ide onako da se uzme onaj za 53 E u Beogradu (imam manje od 26) pa se do krajnjeg istoka Turske ide bez problema uzimajući rezervacije na osnovu passa? Molim za odgovor nekog tko je išao nedavno. Opet sam se našao u toj situaciji kad mi treba ta varijanta. Čujem da vlakovi/vozovi ne idu redovno do Ankare, jel to još uvijek tako? Šta biste mi preporučili?
 2. Hej, pa to i ja tražim tako! Ista tura. Autostop za Rim je definitivan plan, još samo treba srediti gdje ostati i koliko dugo. Mogli bi se dogovoriti, pogledaj moj topic u ovom forumu pa vidi ako ti išta takvo odgovara
 3. Pa naravno da bi bilo najbolje tako, ali 40-50 eura u jednom smjeru, 100 eura tamo i natrag..previše. Ali nikad ne znaš šta će i kako ispasti i biti isplanirano, neću biti isključiv i reći da idem sigurno autostopom. Znam samo da do Rima neću u avion jer mi se to baš nikako ne bi uklopilo u budžet Interrail je jako dobar za veće ture Europom.
 4. Ima li netko mlađi ko bi htio do Rima autostopom? Planiram ići na ljeto sredinom 7. ili u 8. mjesecu Pošto volim Rim htio bi ostati tamo duže vrijeme, pa mi na pamet pada CS ili nešto slično Idealno bi bilo naći posao preko interneta u hotelu/hostelu u Rimu samo za smještaj i hranu pa ostati 2 tjedna ili duže Krećem sa jako malim budžetom od oko jedva 200 E mada mogu reći da sam prolazio i gore sa manje, a Rim je preko puta Nema veze ako vam planovi nisu točno takvi, ako idete autostopom, idete na CS varijantu i datumi se podudaraju, javite se pa ćemo vidjeti šta ćemo Ja krećem iz Zag
 5. mogu li koristiti flexi u grčkoj na način da mi samo izdaju rezervacije za vožnje, kao u turskoj? uzimati onaj od više dana je preskupo, a grčka ima nešto za pogledati na svakom koraku, pa bi vjerovatno samo stajao gdje stignem, ovisno o rasporedu idućih vlakova i koliko su skupi busevi na kreti, zna li itko?
 6. do pariza i natrag bi mi trebalo oko 100 eura. jedino neke low cost kompanije da idem sa avionom, ali sve to uskladiti bilo bi jako teško ili nemoguće. trebao bi dobiti low cost kartu do pariza na dan polijetanja za kuala lumpur i otamo naći taj ili idući dan kartu za bangkok. a za natrag bi bilo još teže
 7. pa ne mogu vjerovati, hvala vam puno! koliko god tražio karte za bangkok uvijek su mi ispadale iznad 500 eura, a sad vijest da opće postoji neka negdje za manje od 300 mi otvara mogućnost da odem u tajland, što mi je uvijek bila želja. i to se ne moram vozati do istanbula..super. ako znate još neke kompanije iz europe koje lete tamo za ispod 300 eura, molim vas za informacije! nastojat ću rezervirati dugo unaprijed iduće ljeto.
 8. planiram na ljeto izvesti nešto manje od mjesec dana šri lanke ili nepala (još se nisam odlučio) za manje od 1000 E. za nekih 800-900 all inclusive. mogu li mi upućeni reći dal je to izvedivo i na šta da obratim pažnju?
 9. Da, to. Super je tura pogotovo za početnike u tome (ko što sam ja) Ako potrošim pare već do Damaska, mogu nazad za badava u svakom trenutku. .gif' alt='::'> Ali to se neće dogoditi, moram do Petre stići pošto poto.
 10. Samo ako se malo uzdržiš od nepotrebnih suvenira, puno jeftiniji smještaj i sl. Kako god računam, ispada mi za dva tjedna nekih 500 eura, uključujući i put. Idem već možda u ponedjeljak. Ali ako misliš 500 eura samo za boravak tamo, jelo i to, onda se i ne trebaš baš ogrničavati previše.
 11. putnik21

  Istanbul

  Ne znam jesam li shvatio ovo sve kako treba - Bg-Istanbul idem Flexipassom kojem upisujem samo prvi datum. Moram onda doplatiti spavajuća kola od 15 eura. Onda opet ulazim u drugi vlak na turskoj granici i idem nekim vlakom do Istanbula kojem opet plaćam 9 eura? Kako da izbjegnem sva ta plaćanja, pa dođe me tako tamo i natrag kao još jedan Flexipass. I natrag krećem sa istanbulske Haydarpase?
 12. već sam pisao, ali ne tamo gdje treba (xD) tražim bilo koga al baš bilo koga za put vlakom u siriju i jordan u osmom mjesecu!
 13. hvala, nisam vidio odmah. super! pozdrav.
 14. misliš, može se iskoristiti Balkan Flexipass do Adane? na koju foru? ja sam mislio uzeti onaj petodnevni za mlađe od 20 godina, koliko već, ali do istanbula.
 15. hvala na odgovoru. do crvenog mora nisam planirao, ali nadam se da mogu obići siriju i vratiti se sa tom svotom bez problema. od vodiča ću nositi lonely planet middle east. inače, imam društvo do istanbula ali dalje bi nastavio sam jer nitko ne ide dalje. može li biti opasno ići sam u siriju? kakogod, ako ima nekoga ko bi išao ovo ljeto do sirije, a nema društvo ili me prima u ekipu, neka se javi do antakye bus ili vlak iz istanbula vozi? i dal iste rute prijevoza voze nazad i koliko često sve to ide? eto valjda ne gnjavim puno. hvala