Lucrezia

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lucrezia

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lucrezia

  Istanbul

  U principu taxi i nije skup, i vrijedi ga uyimati na neke bliže lokacije. Međutim, ukoliko idete dalje, radije pješke. Mi smo za Novu Godinu krenuli taxijem, od oblasti Firkinzade do Taxima....Ostavio nas je na pola puta, zbog prevelike gužve, a morali smo platiti kompletnu, dogovorenu cijenu, jer je počeo da galami i nismo htjeli da se svađamo. Inače, super je sa druge strane Bosfora. Kao neki drugi svijet. Ljudi drukčiji.
 2. Lucrezia

  Istanbul

  Molim i drugi put ))))))
 3. Lucrezia

  Istanbul

  Ja sam bila prošle godine u Istanbulu, 26.12.2009-05.01.2010. Novu Godinu tamo samo turisti slave. Mi, lično, smo je dočekali sa šampanjcem ispred Haghia Sofie. Na taxi ne treba računati, jer u takvoj guzvi nijedan te neće odvesti tamo gdje tražiš, nego samo dokle on hoće. Jednu noć smo izlazili u neki poznati noćni klub, Roxi ili sl. Sva alkoholna pića su po 10 €, ulaz 15 €
 4. Pozdrav svima! Ja sam se tek učlanila, pa ako bude nekih propusta, molim da mi oprostite ))) Putovala bih za novogodišnje praznike u Austriju. Salcburg. Da li bi mi neko, ko je već bio tamo mogao preporučiti neki smještaj i malo me uputiti !? Unaprijed hvala, svima )))