majstor nikola

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About majstor nikola

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Točno kod Srbina je roštilj Ok! ako treba ima Stari Zagreb blizu ulaza u Sesvete ili izlaz prije ivanje reke pa kod Klet-Bunčić u Dugom Selu ... ovisi di mislite stajati.
 2. Ja živim u Zagrebu i sram me je zbog ovih par događaja Mislim da nije problem za tranzit i za proći gradom, ko hoće neka sparkiras u centru ima puno garaža i sve su OK! ako nekoga nešto zanima neka pita!
 3. Da benzin je dva evra, da se odraditi (ja natrpao pun u bugarskoj 65lit i opet točio kad se vratio na ulazu u bugarski) Dobra klopa u Zg! hmm. oćeš ribu , pizze ili neku večeru-ručak? oćeš usput blizu naplate ili centar ili periferija?
 4. Eto ja bio i vratio se! Puno ste mi pomogli i hvala za sve .gif' alt='::'> krenuo sam u 5 iz Zagreba u Zemunu doručkovali i vozio do Sofije tu smo malo prošetali pojeli i odmorili . Prespavali u Plovdiv-u i sutra do Edirne opet šetnja ,klopa pa do Istanbula. Stvarno kroz bugarsku ima policije i radara(valda pola radi u policiji a druga polovica popravlja radare) Nazad sam vozio u komadu isti dan, mislim da je to turski sindrom vožnje samo smo večerali u Zemunu i malo prošetali pa gas do Zg . Mogu reći da su Bugari dosta ograničeni prema strancima u odnosu na Turke. Ipak u Srbiji
 5. Molim za pomoć! treban savet za hotel u Istanbulu , nas dvoje veliki i dete od 3god. posebno bi da imam parking za kola !!! ali neki do hotela ili možda u dvorištu hotela mislio sam da to sve upakujem za 50-60evra odspavao bi 6 noći tamo. Kakvi su mi izgledi? valda mogu to da rešim do 400evra Vidim da ima onih koji su to prošli ali trebam provereno! Fala!
 6. Molim za pomoć! treban savet za hotel u Istanbulu , nas dvoje veliki i dete od 3god. posebno bi da imam parking za kola !!! ali neki do hotela ili možda u dvorištu hotela mislio sam da to sve upakujem za 50-60evra odspavao bi 6 noći tamo. Kakvi su mi izgledi? valda mogu to da rešim do 400evra Vidim da ima onih koji su to prošli ali trebam provereno! Fala!
 7. Fala Svima! Pirot je OK! i vidim sebe u toj priči, Burek obavezno to mi je inače prvo kad dođem u Zemun!ravno kod Trajkovića u Bežanisku pa sednem kod Pinkija i ubijem se ko zadnji seljak, hebiga odrastao sam na tim stvarima a u Zagrebu je sve neki kiseliš pa me ubije kiselina, gori od toga je samo u Rovinju Još jedno pitanje u Hr se zove eurosuper95 , u srbiji je BMB95 u Grčkoj je nekako sam doslovno namirisao po njuhu(ja automehaničar) kako to bezolovno benzinsko čudo pišu turci i bugari (neda mi se opet njušiti)
 8. Ovo za Pirot me cimnulo, cene mi se čine uredu jedino sad neznam ima li se štogod viditi u Pirotu ...onako malo prošetati i ubiti popodne. Mislim krenuti iz Zg. oko 04h ujutro pa do Zemuna(malo da se prošetam) i opet vozanje do Pirota. i čini mi se sigurnije spavati kod naših nego kod bugara a i tih 80 km me neće spasiti. Gledao sam po net-u i čini mi se da Sofija nema baš nešto. ili grešim?
 9. Super to sa benzinom , imam rezervar od 70lit. pa je svakako dobro znati, Ta KGS kartica je šta tačno? Dali je to za po gradu (turska) ili je za autoput,mostove sve? Vidim da miloica ima pojma pa da pitam dok je vruće Bugarska se rešava sa vinjetom, ali turska neznam. Ima li neko pojma za hotel u Sofiji ? za ženu mene i dete(3god.) + recimo siguran parking za kola !? planiram zveknuti do 60€ za noć! Jel to dosta ?
 10. Vidim da ima onih koji dobro računaju! Putujem iz Zagreba za istanbul. Kod nas u Zg nemaju pojma, sve neka razmažena banda. Kao:" zašto neideš avijonom " Zato što mi neodgovara ni cena ni raspored. Pre 4 godine sam išao do Paralije i svi su se čudili kako to autom Jedino ovde je to normalno , pa tu i pitam. A , vidim i da se razumete .gif' alt='::'> imam navigaciju i put mi nije nešto nepoznato , stalno sam u driftu, znam dozujati do Zemuna pa do Graz-a pa u Rovinj stalno ... tako da mi nije problem voziti 8-10 sati ali sad je dete u celoj priči a i do istanbula ima 1300 i nešto
 11. Puno fala na brzim odgovorima! Nemogu tako puno voziti direktno do Istambula bi me ubilo, imam do Sofije oko 800km tako da moram odspavati. Naravno imao sam plan u neki bolji hotel imamo malo dete (3godine) i našao sam nekoliko hotela sa parkingom. Imam forda 97.god. sa dobrim alarmom i još štangu na volan pa ako treba skiniću i bobinu pa sad valda neće gurati . sad opet neznam ovde se priča kao da je to kabul... hmm neznam?
 12. Zanima me dali je frka kroz bugarsku i kojim putem, planiram prespavati u Sofiji pa ujutro dalje do istambula! Odma da se izvinem ako ima neko ko je pisao o tome ali mene zanima informacija ne starija od godine dana! kako je na granici sa bugarima i.t.d. Fala!