jelence

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About jelence

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hvala puno na odgovoru i fotografijama. Imaću na umu navedeni smeštaj prilikom odlaska na Zanzibar. Nego pročitah negde na Internetu da je Tanzanija jedna od najsiromašnijih zemalja. Kako lokalno stanovništvo plaća prevoz? Pretpostavljam da su onda različite cene prevoza za turiste i lokalce?
 2. Pozdrav putnici, treba mi informacija putnika koji su bili u Tanzaniji i Zanzibaru, a tiče se cena smeštaja i prevoza. Ono što sam uspela da pronađem, prilično je skupio, npr., oko 70-80 dolara za jedno noćenje. Takođe, brod iz Dar es Salama do Zanzibara je 50 dolara. A što se tiče cena karata za voz je oko 30- 40 dolara. Da li je zaista ovoliko skupo ili ima povoljnije, naravno ne tražim lnikakav uksuz, ali da je koliko toliko pristojno.
 3. Hvala, ali i ja sam prvo gledala da pronadjem vremensku prognozu na internetu, gde se kaže da može da bude lepo vreme, ali i kišovito, pa me je zanimalo mišljenje ljudi koji su bili tamo u septembru.
 4. Pozdrav putnici, treba mi savet. Planiram da idem u Nepal sredinom septembra, jer jedino tada mogu da iskoristim odmor. Kakva su vaša iskustva kada je vreme u pitanju. Da li je rizično ići tada zbog kiše?