tamm

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

  Never

About tamm

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hvala na odgovoru. Medjutim pojavio se novi problem. Kada sam kliknula opciju da platim pojavio se sl. tekst: Sorry you have exceeded the maximum number of payment attempts. Click Cancel to abandon your payment attempt and continue with your Visa application. A "Cancel" ne postoji na toj stranici, tacnije ne postoji ni jedna opcija. Izglada da sam nesto zeznula. Da li je pametno otkazati zakazani dan za predaju dokumenata i poceti sve ispocetka?
 2. samo se online placa? to nisam znala? jel u evrima ili?
 3. Ljudi, imam jedan problem. Upravo sam popunila podatke na njihovom sajtu i nekim slucajem sam kliknula da zelim da platim preko neta. Kako mogu to sad da promenim? Nisam jos ni uspela da istampam te stranica sa podatcima.
 4. Da li pozivno pismo mora biti potpisano od strane osobe koja salje? Pitam posto mi osoba koja salje,salje preko emaila.
 5. Superrrrrr! ulepsa mi dan!
 6. Sad sam malo zbunjena... sta znaci MULTIPLY? Mozemo da ulazimo u UK vise puta ili samo dvaputa?
 7. Nataly,nemoj da si na kraj srca mora da bude ovih dana,srecno u svakom slucaju, pa se vidimo u UK
 8. P.S. sad sam bila na sajtu i pise mi "Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company". Ne znam na koju foru kad sam predala nedelju dana posle vas.
 9. Jaoooo koliko sam se sad obradovala! To znaci da ima nade i za nas,jeeee
 10. Stvarno su preterali! Ja bih trebala da putujem 15-og,ali s obzirom da sam predala posle vas, nema teorije da dobijem vizu do tad.
 11. Ako neko dobije vizu,neka nas obavesti Bas me zanima koliko cemo jos cekati
 12. Joooj kako ovo cekanje ubija!
 13. Moj slucaj je potpuno isti. Ja im necu reci,ne bih bas toliko rizikovala