DjukaMD

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About DjukaMD

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ko zna otkad tebi stoji to, a možda si poruku slučajno obrisala, ili nije ni stigla..
 2. Na sajtu mi se jutros pojavilo ''Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company ''. Nisam nikada do sad nikog zvao, niti sam bio pozivan, niti sam uplaćivao onu foru sa slanjem poruke kada obrade. Jednostavno pratim na sajtu.
 3. Od 9 do 5, ako se dobro sećam.
 4. Meni takođe gotovo. 13. dan.
 5. Ja sam podneo aplikaciju 19 dana pre puta, tako da je 19. dan poslednji dan do kada mogu da čekam, a da ne menjam kartu. Ne mogu da verujem da se ovo dešava! Ako im stvarno treba više od 19 dana, onda bez komentara. Prošli put sam bio u VAC-u početkom jula, vizu dobio za 3 dana. A sutra mi je 12. dan ovogodišnje aplikacije. Strahota.
 6. http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/processingtimes Možda i duže.
 7. Hm... Trebalo bi danas ili sutra da obrade, ne znam šta im se dešava. Znam da je gužva u ovo vreme, ali preteraše ga.
 8. Da li ti je ovo prvi put da tražiš vizu? I da li je General/Family Visitor Visa?
 9. Imaš samo onaj pay-phone sistem, gde moraš da platiš 13 dolara. I ne mogu da ti daju nikakve informacije o tvojoj aplikaciji, samo o onome što piše na sajtu Granične agencije. (štagod) Meni je 11 radni dan, vizu vadim po ko zna koji put i nikad nisam čekao ovoliko u letnjim mesecima, a kamoli tih 18 dana koje spominjete!