superrupes

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About superrupes

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 33god ne policija, nego je tip sa check in-a zvao nekog sa 'vrha'
 2. Hvala na odgovorima. @beljin kako i gde izvaditi tu zutu knjizicu?
 3. Evo drustvo da se javim i da predam report: Kod nas, na Jatovom check in-u sluzbenik me je pitao kod koga idem i koliko novca nosim, posle mog odgovora gde i koliko kontaktirao je preko mobilnog nekog i kazao mu sta i koliko posle cega mu je taj verovatno dao pristanak pa me je ovaj pustio. Na nemackoj pasoskoj kontroli katastrofa...Ispred mene odbili na dalje propitivanje 2 muskarca i 2 zenske osobe (romkinje). Ja pomislih u sebi sad ce i mene. Kad sam dosao na red pocela me sa pitanjima na engleskom gde i kod koga idem, koliko ostajem, koliko para imam i kako se vracam. Ja joj odgovorih sa n
 4. Kupio sam avionsku kartu u jednom smeru za Frankfurt jer se vraćam sa rodbinom autom nazad za Srbiju. Rekli su mi da je velika verovatnoća da će me vratiti nazad zbog toga zato što je potrebna povratna avionska karta. Poneću zdravstveno putno osiguranje, adresu boravka, dovoljno novca i neka mi je BOG u pomoći. Da li mislite da će me vratiti?
 5. Hteo da pitam nekoga ko već ima iskustva čisto informativno da li mi je potrebna samo avionska karta za ove gore pomenute zemlje pošto sam pročitao da se vize vade na njihovim aerodromima? Takođe sam hteo da pitam da li su potrebne tranzitne vize u slučaju presedanja (npr. Turska ili šta god)? I da li na aerodromima u Keniji, Ugandi, Ruandi traže zdravstveno osiguranje kao i knjižicu o primljenoj vakcini protiv žute groznice? Hvala unapred.