plandistanac

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About plandistanac

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. E narode idem u sredu na razgovor.Znaci imam izvode moj,caletov,dedin prevedeno overeno,kratka biografija na madjarskom,6 onih stranica sa neta(HONOSÍTÁSI - VISSZAHONOSÍTÁSI – KÉRELEM)popunjeno i jedna za promenu imena(Névmódosítás iránti kérelem)i slike. Nemam zenu,decu tako da mislim da je to sve sto treba,tako su mi rekli i kad sam zakazivo.Ali eto pitam ove koji su bili za svaki slucaj da ne treba jos nesto?Unapred hvala.
 2. E ovako narode,izvadio sam izvode iz maticnih knjiga rodjenih,moj,caletov i dedin,deda je rodjen vec 1915.Izvadio sam krstenicu iz crkve i potvrdu da nisam krivicno gonjen,sve prevedeno na madjarski i overenoi ispunio 6 strana dokumenta koji sam skinuo sa onog sajta plus napisana kratka biografija.Jel to dovoljno od dokumenata,misljenje nekog ko je bio.pa da krecem u konzulat???
 3. Jel a na koji broj se zakazuje za konzulat u Beogradu??
 4. Elolvastam.Pitam nekog ko je bio cisto da ne lutam da se ne desi da mi fali jos nesto,a interesuje me ovako kako je na razgovoru.Da li ste vi bili?
 5. Jel moze neko ko je bio na razgovoru ili dobio drzavljanstvo da kaze koje je SVE dokumente nosio i kako je prosao na razgovoru,da opise malo???Hvala pozz.