lenayu

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About lenayu

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. sta se desava ako na odete na 2 nedelje,mate povratnu kartu,na ulasku u zemlju popunite formular i posle u medjuvremenu odlucite da ostanete jos 2 nedelje,jel morate da idete negde to da prijavite ili imate pravo da ostanete buduci da viza vazi 6 meseci?
 2. da li je neko aplicirao otakd su promenili agenciju preko koje se aplicira sad i neka prenese svoje utiske.
 3. ljudi,pa zar se opet ide na razgovor???zar to nisu bili ukinuli vec samo odes kad ti je zakazano i predas papire??!! kad se to rpomenilo??
 4. preporucite u kojoj ste banci otvorili devizni racun i da li ste dobili potvrdu na engleskom?
 5. gotovo sam sigurna da ajvon nije u pravu! ono sto obavezno moras imati prevedeno je potvrda iz firme/sa fakulteta...., resenje o godisnjem odmoru,potvrda iz banke...
 6. buduci da vecina vas, da ne kazem svi prevodite sami dokumenta,da li moze mala pomoc oko toga kako ste preveli izraz - resenje o godisnjem odmoru? hvalaa
 7. jedno tehnicko pitanje. resenje o godisnjem odmoru firma ti pravi na obicnom papiru sa svojim memorandumom gore, sa peactom i potpisom ili to mora da bude onaj papir sto se formular kupuje?
 8. meni samo nije jasno na koju foru se to dobija viza bez podnesenog ijednog dokaza gde ces tamo boraviti!! prema onome sto je zizizi navela gore, po njoj nema potrebe nositi ni povratnu kartu ni rezervaciju hotela ni pozivno pismo???!!!! apsurdno??!!