Lenjivac

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Lenjivac

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Jagnjijada (Jagnjilo) - manifestacija koja se održava u selu koje pripada Mladenovačkoj opštini. Kulturno-umetnička društva, recitatori, frulaši i pevači, ... (to je što se tiče kulturno-umetničkog dela) Jagnje i prase na ražnju, kupus iz zemljanih posuda, gulaš i još mnogo specijaliteta, kao i domaća rakija, vino a i za pivopije može da se nađe nešto Manifestacija se održava krajem maja, bio sam prošle godine i sve preporuke... oko 60km udaljeno od Bg-a.
 2. Nedoumica mi je bila kod trajekta i plaćanja, mislio sam da se ubacim kod nekog u kola pa da sa njim podelim trošak (npr. 120e je za auto) ali iz tvog posta zaključujem da je 120e auto+vozač a da svaki putnik plaća obavezno još 50-60e u zavisnosti od trajekta. Čačkao sam malo po netu u potrazi za cenama avionskih karata i nisam našao ništa ispod 180e povratna karta (uključene sve takse) tako da otpada let u startu. Period za koji sam tražio je sredina avgusta pošto tad planiram da krenem na put. P.S. i ja sam u prvom postu napravio lapsus i umesto Alanje napisao Antalija
 3. Čitao sam o problemima sa pečatom i prelaskom iz jednog dela u drugi, ali sam se raspitivao i to su radili pre nekoliko godina, sada je situacija dosta mirnija. Sad me ti brodovi i trajekti zanimaju, gde si pokupio info o njima i da li mora neka rezervacija ili samo upadaš na brod dok ima mesta?
 4. Pre svega pozdrav svima... Zanima me da li neko ima iskustva sa odlaskom na Kipar autostopom. Moj plan je da do Antalije ili Mersina stopiram, a onda brodom do Kipra. Sve informacije o dolasku do pomentua dva mesta u Turskoj kao i cene brodova bi mi bile od velike koristi. Druga opcija je preko Grčke ali samo u krajnjoj nuždi pošto mi opcija preko Bugarske i Turske deluje mnogo jednostavnije. Hvala unapred na odgovorima.