Sanja23

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Sanja23

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav svima kojima bi ovo moglo da koristi!! Izvinite što ste malo duže čekali na odgovor, došla nam je familija ubrzo posle puta, pa smo u avgustu išli na Maltu... Tek sam sad našla vremena. Putovanje: 02.06-04.06 Guadeloupe, 04.06-11.06. Dominica, 11.06.-22.06 Guadeloupe Leteli smo iz Pariza do Point-a-Pitre na Gwadi (Povratna karta 360 evra), stigli smo u subotu uveče. Uzeli smo smeštaj dve noći blizu aerodroma preko airbnb-a, jer smo već u ponedeljak ujutru imali let za Dominiku. Prvi utisak posle sletanja na Gwadu jeste prvi udah, vlaga, zapara... Ali to su Karibi, prilagodili
 2. Hvala bam-bam! I mi verujemo da smo prava ostrva izabrali, ipak smo mi putnici a ne turisti. Pisaću kada se budemo vratili, koristiće ljudima nove informacije. Pozdrav!
 3. Super, hvala na odgovoru.
 4. Suprug i ja smo kupili karte za Guadeloupe i Dominica, krećemo 1. juna. Idemo preko Pariza, povratna karta za jednu osobu je oko 360 evra, zaista povoljno. To je naše prvo daleko i egzotično putovanje. Da li je neko već bio? Voleli bismo da čujemo iskustva i utiske... Na Dominicu idemo bez auta, tj. nećemo rentirati (vozi se levom stranom), koristićemo gradski prevoz. Više bismo voleli da saznamo o autobusima, da li je neko koristio, kako funkcinišu? I naravno, svaka druga informacija će dobro doći.