Bockovic

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Bockovic

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. U Sofiji se dobija viza bez problema. Opustena varijanta sa pocasnim konzulom. Poneti sve papire, pasose i fotografije. Pokazeti i dokak Ne mora licno da se ide, moze DHL-om da se posalju dokumenti i pasosi. Adresa i e-mail na sajtu. Mobilni za dogovor je +359888339894 i +35971252095.
 2. Da dodam novu informaciju za prijatelje sa juzne pruge kojima je Sofija bliza od Beograda. Viza za Ganu se moze dobiti i u Sofiji. Na sajtu http://www.ghanaembelgrade.com se nalaze podaci za konzularna predstavnistva u Sofiji i Bukurestu. Gospodin Gospodin Gospodinov iz Sofije mi je odgovorio na mejl i potvrdio da moze da izda vizu i za gradjane Srbije. Potrebno je samo obezbediti sve dokumente prema opisu sa sajta.
 3. Danas sam zvao telefonom ambasadu Ghane ali nijedan od brojeva sa oficijelnog sajta nije vise u funkciji. Slao sam i mejlove ali se jedan vratio sa obavestenjem "Mail quota exceeded" sto znaci da taj mejl niko nije skoro gledao a odgovor na drugi mejl nikako da stigne. Trebaju mi vize za kolege koji ce ici da instaliraju susare za drvo koje smo upravo izvezli u Ghanu. Bar su pare legle ako nista drugo Posto sam iz Nisa, nije mi bas zgodno da posaljem 4 kolege da zapucaju po vize u Beograd dok ne proverim nekako da li ambasada radi i dalje i da li moze da se dobije viza. Moze li neko od vas