spremnazaput

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About spremnazaput

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Slazem se sa Pipile da plaza u gradu i nije neka, sto se toga tice bolje je otici u neko manje, obliznje mesto. Ima ih puno sa lepim plazama. Prevoz do grada je odlicno organizovan i tacan, tako da vam to ne bi bio problem. Za sve ostalo mislim da je ipak bolji izbor Palma, jer mozete i na koncert, u muzej, veliki izbor kafica i restorana. Za diskoteke ne znam, nisam bila, ali verovatno ima izbora.
 2. To je vec kasno salabajzer. Tacno od 11. 07. Pozdrav
 3. cao cickofonso, zasto da ne, jesam za varijantu grckih ostrva, obzirom da sam do sada bila samo na rodosu. mogla bih u periodu od ca. 7. 8. jula pa naredne 2 nedelje. u kom periodu tacno bi ti mogla i odakle si uopste? ja sam otvorena za sve varijante putovanja..znaci, sve mozemo da se dogovorimo. jedino sam vremenski nefleksibilna. pozdrav!
 4. Od ca. polovice jula bih isla na letovanje negde na Mediteranu. Hrvatska i Crna Gora su iskljucene. Moze avionom ili autom. Vec duze razmisljam o tome, da sa nekim drustvom sednem u auto i pravac jug, pa gde nas put odnese. Moje drustvo u to vreme ne moze da putuje ( posao, deca, pare...). Imam iskustva sa putovanjima i volim da istrazujem novo. Ako ima zainteresovanih, javite se da zajedno isplaniramo put.