al1974

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never

About al1974

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Da,zanimljivo pitanje...i mene to interesuje za dete od 15 godina dal je odredjena bas u eriodu od do ili standardna.ono tipa 3,10 godina M..?
 2. Jasno,a i oni dobijaju tranzitnu vizu D to za ukrcaj,a jos kad bi znala gde da nadjes Amera za zendibu u Srbiji..onda bi dobila stalnu vizu..ne bi se uopste zezala sa ambasadom..naravno ne vizu nego paire..
 3. izvini ti wizz yeste,i za mene i tebe,nemoj da ocajavas,ni ja necu,jer ja da apliciarim odbili be me zbog mog prekoracenja,a ti imas opcije,kao i ja,udaja,to jest zendiba,mozda kad bi se i u Srbiji udala za nekog mozda bi i dobila vizu,to bi bila znacajna promena ali svakako ne da apliciras trci dan posle vencanja ili da se udas za nekog USA drzavljanina..kod mene samo ova zadnja varijanta igra..
 4. Jeste odbijenica,kakva zabrana ko god da je to rekao nije dovoljno upucen,ja nisam ni odbijen niti imam zabranu,ali imam ne postovanje vize,i ako sam tamo legalno boravio,sa produzecima,ali to za nasu ambasadu i svaku drugu je ne postovanje onoga sto su ti dali,pa i kad bi aplicirao dobio bi odbijenicu a ne zabranu,zabana se dobija za teza dela od prekoracenje vize ili odbijenice zato sto po njima ne ispunjavas uslove..
 5. Fortuna Nemoj da brines,jel imas sve dokaze i cvrste veze za Srbiju,tako sam i ja dobio prvu vizu sa istim dokumentima kao i ti.
 6. I ja sam siguran da postoji negde neko ko je odbijen dal iz razloga mojih navedenih,ili nekih drugih,a da je kasnije dobio vizu,siguran sam da takav neko postoji..
 7. Mveryovic T i kao si srecan sto cu tesko da dobijem vizu..a dobicu je jer jer je trudna..hteo sam samo da pitam dal ja mogu da je ne mucim da dolazi opet..i ako bude za dve godine ok i to..
 8. Mislim da,dal neko nekog zna da je bio u slicnoj situaciji, to jest kako kazu ovde "nije ispostovao" vizu,a da je nakon toga izvesno vreme posle naravno, aplicirao..izvinjavam se ako sam dosadan..voleo bih da cujem ako neko nesto zna da kaze..uopste za ljude koji su bili ili odbijeni,ili nisu ispostovali vizu prethodnu a aplicirali i ili dobili ili ne.. Hvala svima
 9. OK bam -bam..hvala..ostaje zenidba..da se proba..i onako nemam sta da izgubim..u svakom slucaju hvala..
 10. Bam-bam Znaci opcija za novo aplicrianje tesko,to jest jedino brak,da se proba,ili neki savet,misljenje..znac siguran si da i ako bi aplicirao to bi bio razlog za odbijenicu?
 11. Ok,ali ja nisam aplicirao do sada posle toga,mislis da i ako nisam imam zabranu ako sam dobro razumeo ili bih je dobio kad bi aplicirao? Hvala
 12. Jel mogu ja da izjavim nesto za TV devnik,pitam tacnije.. Hvala.. Ja bio u USA davno 2009,dobio na tri meseca ostao 18 meseci,znaci prekardasio,tamo menajo status,na H2b itd,e sad je 2013 pa sta bi bilo kad bi ja aplicirao,imam posao,decu,platu,nemam nekretnine na svoje ime,imam novca na racunu itd..Molio bih za neki komentar pa bilo kakav a naravno cenim iskreno misljenje.. Svako dobro svima