bronxy

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About bronxy

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Najkritičnije je bilo u Austriji. Čekao sam tri sata na jednoj benziskoj dok mi nije stao dobar gospodin iz Bosne i ostavio me pred Munchenom. Spavao sam svaku noć na benzinskim pumpama, samo sam se javio zaposlenicima da ću spavati u vreći oko parkirališta (povukao bih se u mrak da me policajci ne spaze dok obilaze benzinsku), i nije bilo problema. Istuširao bih se na benzinskoj.Uglavnom takvo putovanje je u potpunosti moguće, baš onako kako sam isplanirao, i nisam imao nikakvih problema niti negativnih iskustva. Osobno najvažniji savjet - samo dobra i čvrsta volja i ustrajnost!
 2. Plan je uspio u potpunosti. 3. dan stopanja, u jutarnjim satima, stigao u kišoviti i prohladni Amsterdam. Ako ti mogu pomoći, vrlo rado.
 3. Hvala ! zamislio sam rutu Kutina - Zagreb - Samobor - Ljubljana - Villach - Salzburg - Munchen - Karlsruhe - Koln - Utrecht - Amsterdam !? kad bih se u Kutini uključio na autoput ne bih sve do Amsterdama silazio sa autoputa (nemam namjeru ulaziti u spomenute gradove). Među ostalim stvarima nosio bih samo vreću za spavanje, bez šatora, kad me uhvati noć da mogu prespavati na otvorenom. valjda me ne bi gnjavili ako rasprostrem vreću negdje pored benzinske pumpe ?! jesu li pouzdane auto karte za Europu Marco Polo (možda se netko koristio njima) ?!
 4. Pozdrav svima i svaka pohvala sajtu! Iz Hrvatske sam i uskoro planiram stopirati do Amsterdama. Do sada sam stopirao samo po Hrvatskoj i BiH. Planiram stopirati kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku i Belgiju, i to vjerojatno po autoputu, odnosno po pumpama na autoputu... možete li preporučiti dobru auto kartu sa označenim benzinskim stanicama i odmaralištima? trebam li očekivati probleme od strane policije stopirajući po benzinskim stanicama? imate li kakvih iskustava? ....bilo kakav savjet je dobrodošao !