Vule

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Vule

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Koliko traje putovanje busom/kombijem iz Beograda do Berlina?
 2. Hvala svima puno na preporukama! Mislim da ću se odlučiti za lakšu varijantu - vozom do Budimpešte pa busom do Krakova.
 3. Uzgred rečeno, prošli put kada sam putovao, na granici sa Hrvatskom prilikom izlaska iz Srbije, Hrvatski graničari su nam tražili putno osiguranje. Pola autobusa ga nije imalo pa su nas pustili.
 4. Pozdrav svima, opet ja Zanima me da li neko ima savet kako najjeftinije stići do Berlina? Tražio sam low-cost letove iz Beograda međutim slaba vajda. Ili nije? Hvala puno! P.S. tražio sam slične postove ali skoro svi su iz 2010, 11...
 5. Pozdrav svima. Primetio sam da je već bila raspravljana ova tema u maju ove godine ali moram da pitam da li neko zna da li ima nekih novina u vezi autobuskim/železničkim prevozom na relaciji Beograd-Krakow (i nazad, naravno). Da li je jedina opcija (pored €600 karte u jednom pravcu Lufthanzom) presedanje u Budimpešti na drugi voz? Hvala unapred!
 6. Pozdrav. Ja sam putovao u Lugano, doduše iz BGD-a ali znam da im to nije početna stanica, sa Feral Travelom. Moguće je da kreće iz KG. Dobri su i oba puta kada sam putovao bus je bio poluprazan. Mislim da im sajt trenutno ne radi ali moguće je da će ga popraviti uskoro. http://www.feral.ch/sr/6/index.1.html