Joti

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Joti

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ljudi, hvala na pomoci i izvinite na zakasnelom odgovoru. Imao sam problema prilikom povratka u Srbiju, par sati su me proveravali i na kraju su me bez problema pustili, rekavsi da je sto se pecata tice sve u redu. Ne znam tacno kako su to proverili ili su se vodili subjektivnim osecajem veruju ili ne. Pre par dana sam se vratio u Nemacku i nisam imao ama bas nikakvih problema na pasoskoj kontroli. Naravucenije, od sada trazim da mi se uvek lupi pecat. Pozdrav!
 2. Upravo to mi je i rekao policajac na aerodromu. Nadam se da ce biti raspolozen.
 3. Ljudi, hvala vam na pomoci, pomogli ste mi da verujem da necu imati problema. U svakom slucaju, javljam kako sam prosao. Hvala vam i sve najbolje!
 4. Nasi=uprava granicne policije. Vec sam bio na aerodromu, pitao sam policiju na aerodromu, i sve je u redu, ali kada bih ja nekako dokazao da sam napustio EU 29. 07. kao sto sam i naveo. U suprotnom, ispasce da sam prekoracio dozvoljenih 90 dana za cak 30 dana, sto je veliki problem, priznaces.
 5. Stvarno ne znam kako bih mogao da dokazem. Policajac na aerodromu, kada sam odneo da mi izracuna 90-180, rekao mi je da mogu da mi prave probleme ali mogu i da ne prave. Ukoliko mi nasi ne posalju neku potvrdu, a cisto sumnjam da hoce, ostaje mi da sacekam 22. 10. i tada cu videti. Ali, da li ima logike da ja odem i da pitam za te dane, da mi se izracunaju, ako sam prekoracio, zar nije logicno da se pravim "lud", fazon ako prodje prodje?!? Izgleda da tu logika ne igra neku ulogu, vec samo pravila, pravila i jos pravila.
 6. Nemam pecat da sam 29. 07. napustio Madjarsku, kao ni da sam tog dana usao u Srbiju. Zvao sam upravu granicne policije u Beogradu i oni kazu da ce moju istoriju putovanja, da tako kazem, videti prilikom skeniranja pasosa ali ovde su mi dali suprotan odgovor, kao, i da mogu da mi ne prave problem ukoliko je neki raspolozen carinik, kao i da to moze da predstavlja veliki problem. Imam, regularno, pecat da sam 05. 09. usao u EU.
 7. Ne znam da li je neko pokrenuo temu sa slicim ili istim problemom... Naisao sam na veliki problem. Boravio sam u Madjarskoj u periodu 22. 07 - 29. 07. 2013. U pasosu imam samo pecat da sam 22. 09. izasao iz Srbije i usao u Madjarsku, a nemam da sam napustio Madjarsku, odnosno, da sam usao u Srbiju. Na koji nacin ja mogu da dokazem da sam zaista napustio zemlju 29.og, odnosno da sam tada usao u Srbiju? Trenutno boravim u Nemackoj, od 05. 09. mi tece boravak. Problem je u tome sto ne znam kako da dokazem da sam u periodu izmedju ulaska u Srbiju, odnosno napustanja EU, 29. 07. do izlaska iz Srbij