Djole_EG

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Djole_EG

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Skoro sam se vratio sa sedmodnevnog odmora u Amsterdamu i želim da pomognem svima i dam potrebne informacije ljudima koji žele da posete ovaj prelepi grad. Mnogo bih mogao da pišem o tom putovanju ali nikada vam ne bih mogao dočarati to putovanje dok ga sami ne iskusite. Svako kome je potrebna pomoć i organizacija puta, cene, jeftin i dobar smeštaj, preporuke neka me kontaktira na moj mail: frigodjole@gmail.com . Svakome ću rado pomoći u želji da se lepo i što jeftinije provede. Vredi štedeti da bi se ovaj grad video!
 2. Skoro sam se vratio sa sedmodnevnog odmora u Amsterdamu i želim da pomognem svima i dam potrebne informacije ljudima koji žele da posete ovaj prelepi grad. Mnogo bih mogao da pišem o tom putovanju ali nikada vam ne bih mogao dočarati to putovanje dok ga sami ne iskusite. Svako kome je potrebna pomoć i organizacija puta, cene, jeftin i dobar smeštaj, preporuke neka me kontaktira na moj mail: frigodjole@gmail.com . Svakome ću rado pomoći u želji da se lepo i što jeftinije provede. Vredi štedeti da bi se ovaj grad video!
 3. Žao mi je što nisi stigao da posetiš neke od mnogobrojnih parkova u Amsterdamu...
 4. Skoro sam se vratio sa sedmodnevnog odmora u Amsterdamu i želim da pomognem svima i dam potrebne informacije ljudima koji žele da posete ovaj prelepi grad. Mnogo bih mogao da pišem o tom putovanju ali nikada vam ne bih mogao dočarati to putovanje dok ga sami ne iskusite. Svako kome je potrebna pomoć i organizacija puta, cene, jeftin i dobar smeštaj, preporuke neka me kontaktira na moj mail: frigodjole@gmail.com . Svakome ću rado pomoći u želji da se lepo i što jeftinije provede. Vredi štedeti da bi se ovaj grad video!